8 Αυγ 2018

Με τα μάτια προσηλωμένα στο αυτονόητο!

 Κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα έχει περάσει από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας, και όλοι στο στρατόπεδο της Ρόδου δείχνουν απόλυτα προσηλωμένοι στον ένα και μοναδικό στόχο που συνοδεύει τη φετινή χρονιά. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά η κατάκτηση του τίτλου της Α' Κατηγορίας και η άμεση επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας.
 Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται τόσο από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, όσο και από την ένταση και τη συχνότητα των προπονήσεων. Ο Σάκης Δέδες δεν αφήνει μέρα να περάσει χαμένη, και μέσω των διπλών προπονήσεων δείχνει πως στοχεύει τόσο στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών, όσο και στο τακτικό κομμάτι και δέσιμο του συνόλου. Όσον αφορά στις κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, αυτές έχουν φτάσει στον αριθμό των δέκα. Μια ολόκληρη ομάδα, δηλαδή, αν αναλογιστεί κανείς πως οι μόνοι, από την περσινή χρονιά, που θα συνεχίσουν να φορούν και φέτος τη μπλούζα με το Ελάφι στο στήθος είναι οι Ροδίτες Σταμάτης Καντιμοίρης, Φρανς Ιμεραλιλάι και Άκης Καμπούρης. Αναλυτικά, στα πράσινα έχουν ντυθεί μέχρι τώρα οι Μιχάλης Κεφάλας, Εμιλιάνο Ράντζα (τερματοφύλακες), Βασίλης Κρητικός (κεντρικός αμυντικός), Τάσος Κιοσέογλου, Μιχάλης Μόσχος, Ηλίας Τριχάκης, Αντώνης Ρίκκα (μεσοεπιθετικοί) και Θανάσης Μπίσσα, Λούις Φερνάντο Κόστα, Σταύρος Τσουλάκος (επιθετικοί). Πρόκειται για ένα κράμα έμπειρων και νέων παιχτών, οι οποίοι έχουν παραστάσεις από πρωταθλήματα ανώτερης κατηγορίας. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα παιδιά από την Ακαδημία, τα οποία δοκιμάζονται αυτή την περίοδο από τον προπονητή και όσα πείσουν θα στελεχώσουν το ρόστερ της νέας χρονιάς. Αυτό που διατυμπανίζεται από τους ανθρώπους της ομάδας είναι ο σκοπός να δημιουργηθεί ένα σύνολο, που θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου και θα έχει την ποιότητα να πρωταγωνιστήσει και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Μια πολιτική που είναι σωστή, είχε λείψει από την ομάδα τα περασμένα χρόνια, και την οποία αναμένουμε να δούμε και στην πράξη.
 Πέρα από τις κινήσεις της διοίκησης, το μπαλάκι πέφτει πλέον και στον κόσμο της ομάδας και του νησιού κατ' επέκταση, ο οποίος πρέπει για άλλη μια φορά να βρεθεί στο πλευρό των Ελαφιών και να τα βοηθήσει με την παρουσία του. Η χρονιά μόνο εύκολη δεν αναμένεται και η συσπείρωση είναι απαραίτητη, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος που έχει τεθεί.

Υ.Γ. 1: Ας γνωρίζουν ορισμένοι "γνώστες" του αθλήματος πως τα υποτιμητικά σχόλια σε βάρος της μεγαλύτερης ομάδας της Δωδεκανήσου, η οποία λόγω συγκυριών, τους έκανε τη χάρη να πέσει στο επίπεδό τους, όχι μόνο δεν τιμάνε τους ίδιους, αλλά πεισμώνουν όλο και περισσότερο τους ανθρώπους της Ρόδου. 

Υ.Γ. 2: Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας χρονιάς έχει ξεκινήσει. Για πληροφορίες και αγορά καλέστε στο 6942090780

Υ.Γ. 3 και σημαντικότερο: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΑΦΑΡΑ ΜΑΣ!!!


 Τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας:

https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/08/trixakis.jpg
Ηλίας Τριχάκης


https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/07/kefalas.jpg
Μιχάλης Κεφάλας
https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/08/rikka.jpg
Αντώνης Ρίκκα
Τάσος Κιοσέογλου
Σταύρος Τσουλάκος

https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/07/kritikos.jpg
Βασίλης Κρητικός
https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/07/mosxos.jpg
Μιχάλης Μόσχος
https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/07/fernando-costa.jpg
Φερνάντο Κόστα
https://www.xxsports.org/wp-content/uploads/2018/07/mpisa-1024x768.jpg
Θανάσης Μπίσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου