19 Ιουλ 2018

Στα πράσινα ο Κιοσέογλου!

Μια μεταγραφή που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση πραγματοποίησε πριν από λίγες ώρες η Ρόδος, καθώς στα πράσινα ντύθηκε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Τάσος Κιοσέογλου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Συλλόγου, είναι ιδιαίτερα γνωστός στον φίλαθλο κόσμο του νησιού, καθώς τα προηγούμενα τρία χρόνια αγωνίστηκε στη συμπολίτισσα ομάδα, όπου και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του. Ο Κιοσέογλου είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει ασφαλώς την ποιότητα να ηγηθεί των προσπαθειών της νέας Ρόδου και να συμβάλει στην δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου. Παράλληλα, με την κίνησή της αυτή, η Ρόδος δείχνει της διαθέσεις με τις οποίες θα κινηθεί τόσο στο μεταγραφικό παζάρι, όσο και γενικότερα τη νέα χρονιά.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου: 

 «Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Τάσο Κιοσέογλου.
Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό του νησιού, καθώς κατά την τριετία που αγωνίστηκε για λογαριασμό του Διαγόρα, ξεχώρισε τόσο για την ποιότητά του, όσο και για την προσωπικότητά του και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλωσορίζουν τον Τάσο στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια των «ελαφιών» και του εύχονται ολόψυχα να εξελιχθεί σ’ έναν από τους βασικούς συντελεστές της νέας προσπάθειας της Ρόδου να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, γράφοντας νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία της, όπως το επιβάλλει η βαριά φανέλα της και απαιτούν οι φίλαθλοί της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου