18 Ιουλ 2018

Με Δέδε στο τιμόνι!

Η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης της Ρόδου είναι γεγονός! Καιρός για χάσιμο δεν υπάρχει και αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι της ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη επιδοθεί τη σκληρή δουλειά και στη μάχη απέναντι στον χρόνο. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, η πρώτη ανακοίνωση της Ρόδου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αφορά στον αρχιτέκτονα που θα αναλάβει τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Δέδε, έναν προπονητή ο οποίος έχει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να οδηγήσει τα Ελάφια στην επιστροφή τους στις εθνικές κατηγορίες. Οι μηχανές στο καράβι "Ρόδος" φαίνεται να ζεσταίνονται για τα καλά, ενώ μέσα στη μέρα αλλά και στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις τόσο με παίχτες από το υπάρχον ρόστερ, όσο και με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον νέο προπονητή:

«Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης, κατά τη διάρκεια της οποίας διαπιστώθηκε απόλυτη ταύτιση των απόψεων σχετικά με τη φιλοσοφία, το μοντέλο λειτουργίας και τους στόχους της ομάδας, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή Αθανάσιο Δέδε.
Ο πολύπειρος τεχνικός είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, έχει δε εργαστεί με επιτυχία για δεκαπέντε χρόνια στην ΠΑΕ Καλλιθέα ως προπονητής και βοηθός προπονητή στην Α’ Εθνική, για δύο χρόνια στον Ηλυσιακό και στη Σπάρτη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς και στον ΑΟ Χαϊδαρίου, τη Δόξα Βύρωνα και το Κερατσίνι.
Το πλούσιο βιογραφικό του κ. Δέδε περιλαμβάνει την ανάδειξη ουκ ολίγων ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Γιώργος Μασούρας και η διοίκηση είναι βέβαιη πως το ίδιο θα πράξει και στη Ρόδο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιτυχία του νέου εγχειρήματος.
Σήμερα το απόγευμα ανοίγει ο κύκλος των συναντήσεων με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα δομηθεί η νέα Ρόδος, ενώ από αύριο και σε συνεργασία με τον προπονητή, θα ξεκινήσουν οι επαφές με ντόπιους αθλητές που θα ενισχύσουν την ομάδα κι αν χρειαστεί, με αθλητές από άλλες περιοχές της χώρας.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον κ. Δέδε στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια των «ελαφιών» και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου