29 Απρ 2018

Ξεκίνησαν οι εγγραφές μελών στην Κακιά Σκάλα!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών της Ρόδου, μέσω της οποίας έκανε γνωστή την έναρξη της διαδικασίας εγγραφής νέων μελών στα μητρώα του Συνδέσμου. Πρόκειται, ασφαλώς, για μια κίνηση που αποδεικνύει περίτρανα πως η Κακιά Σκάλα επιστρέφει δυναμικά, με μοναδικό σκοπό την στήριξη προς την Ομάδα, ανεξάρτητα από την κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται την νέα αγωνιστική χρονιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ για να ΜΕΙΝΕΙ και θα ΜΕΙΝΕΙ αποδεικνύοντάς το σε κάθε της βήμα και με κάθε επισημότητα από εδώ και πέρα!
Προχθές (27/4/2018) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοσύστατου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου μας, όπου και λήφθησαν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τις μελλοντικές του ενέργειες και δράσεις, οι οποίες θα γίνονται γνωστές εν καιρώ.
Χωρίς αμφιβολία, το σημαντικότερο βήμα ήταν τα εγκαίνια τήρησης Βιβλίου Μελών και η εγγραφή των πρώτων μελών στα μητρώα του Συνδέσμου μας, γεγονός που αποτελεί και την αφετηρία για την γιγάντωσή του! Από εδώ και στο εξής ΣΤΟΧΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι να ξανακάνουμε την ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ το φόβητρο των αντιπάλων των προηγούμενων χρόνων, και την έδρα μας ένα ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΚΑΣΤΡΟ!
Δύναμη της ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ ήταν, είναι και θα είναι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΝΗΣΙ!
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ήρθε η ώρα για αποδείξεις!
ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ! ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!
Για εγγραφή νέων μελών πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6947945400 Γιώργος Καραμαρίας
Σ.Φ. ΡΟΔΟΥ "Η ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ"»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου