8 Φεβ 2018

Ανακοίνωση - δέσμευση από τη Διοίκηση της Ρόδου!

 Μια ανακοίνωση που είναι ικανή να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων, έπειτα από το ατυχές αποτέλεσμα στο Λουτράκι, εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου, βάζοντας παράλληλα στη θέση τους κάποια πράγματα. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησαν τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα, ενώ διαβεβαίωσαν πως θα επωφεληθούν από τα λάθη της φετινής χρονιάς, ώστε να γίνουν σοφότεροι και να ανταποκριθούν άμεσα στην "υποχρέωση" που λέγεται άνοδος. Πρόκειται για μια κίνηση που αναμφίβολα δίνει το στίγμα της ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με ξεκάθαρη πρόθεση τη συσπείρωση όλων γύρω από την ομάδα.
 Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή τη συγκινητική παρουσία των τριάντα εκδρομέων φιλάθλων στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής στο Λουτράκι, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τόσο αυτούς, όσο και όλους εκείνους που στηρίζουν από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου την προσπάθεια της ομάδας να ανταποκριθεί στην υποχρέωση της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες, έτσι όπως την επιβάλλει η ιστορία της και την απαιτούν οι πολυπληθείς φίλοι της.
Είναι αλήθεια πως το άτυχο αποτέλεσμα του αγώνα με το Λουτράκι ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα φέτος. Αλήθεια είναι επίσης πως η χρονιά δεν εξελίχθηκε με τον τρόπο που είχε σχεδιαστεί. Ταυτόχρονα όμως, αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία χρονιά εξαιρετικά χρήσιμη και διδακτική, που βοήθησε τον ποδοσφαιρικό οργανισμό να γίνει πιο σοφός και πιο έμπειρος.
Η διοίκηση δεσμεύεται απέναντι στους φίλους της Ρόδου να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και προσήλωση, κάνοντας ό,τι είναι δυνατόν για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα του χρόνου. Λάθη που «πλήγωσαν» και κυρίως, λάθη με ποδοσφαιριστές τύπου Παβίσεβιτς, που ενώ απολάμβανε μία απόλυτα συνεπή συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα, έπληξε την ομάδα πισώπλατα στην κρισιμότερη καμπή του πρωταθλήματος, δεν πρόκειται να επαναληφθούν.
Οι αρχές του συλλόγου είναι αδιαπραγμάτευτες, η διοίκηση θα συνεχίσει να τις υπερασπίζεται αταλάντευτα και ταυτόχρονα να εργάζεται ώστε το τέλος του φετινού πρωταθλήματος να βρει την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία και το σημαντικότερο, με ισχυρές βάσεις που θα εγγυηθούν τη μελλοντική επιτυχία της.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου