5 Ιαν 2018

Δυνατό χτύπημα με Ταβάρες!

Όπως είχε χθες διαμηνύσει ο Τίμος Καβακάς σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μας, η Ρόδος ανακοίνωσε πριν από λίγο την δεύτερη, εξίσου σημαντική, μεταγραφική της κίνηση. Τα Ελάφια ταρακούνησαν για ακόμα μια φορά τα λιμνάζοντα ύδατα της κατηγορίας, και έντυσαν στα πράσινα της Ομάδας μας και τον Φάμπιο Ταβάρες. Πρόκειται για έναν 30χρονο Πορτογάλο, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις από το κέντρο και μπροστά. Ο Φάμπιο αποτελεί ένα πολύ δυνατό όνομα για το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής, μιας και έχει παραστάσεις από την υψηλότερη κατηγορία (με τα χρώματα του Ατρομήτου και της Κέρκυρας), αλλά και από την Β΄ Εθνική (για λογαριασμό της Αναγέννησης Γιαννιτσών και της Κέρκυρας), ενώ τελευταίο του σταθμό αποτέλεσε ο Απόλλων Πόντου, στου οποίου την περσινή πορεία και την άνοδο αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα. Υψηλότερη στιγμή της καριέρας του ήταν αναμφισβήτητα η συμμετοχή του, με τον Ατρόμητο, στα προκριματικά του Europa League. Έτσι, μετά τον Στέλιο Νάκα, η διοίκηση της Ρόδου φέρνει στο νησί μας έναν ακόμα παίχτη πολύ υψηλού επιπέδου, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα ισχυρότατο σύνολο που θα παλέψει και διεκδικήσει μέχρι τέλους τις πιθανότητες που υπάρχουν για την κατάληψη της πρώτης θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φάμπιο Ρούμπεν Μορέιρα Ταβάρες.  Ο Πορτογάλος επιθετικός γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 1988, στα ελληνικά γήπεδα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2012, όταν και αγωνίστηκε για λογαριασμό των Χανίων, την επόμενη περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ενώ ακολούθησε η θητεία του στη Super League, όπου πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Ατρόμητο Αθηνών και στην Κέρκυρα. Τελευταίος σταθμός της σταδιοδρομίας του ήταν ο Απόλλων Πόντου.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Φάμπιο Ταβάρες, του εύχεται καλή επιτυχία και επαναλαμβάνει την πάγια δέσμευσή της να κάνει ό, τι είναι δυνατόν προκειμένου να δημιουργήσει μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου