16 Σεπ 2017

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της Ρόδου!

 Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου, μέσω της οποίας γνωστοποιεί την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας.
Αναλυτικά:
 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος F.C. είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι οι Ακαδημίες της ομάδας μας ξεκίνησαν τις εγγραφές για το τρέχον έτος 2017-2018. Φέτος τις Ακαδημίες μας πλαισιώνουν έμπειροι προπονητές, γυμναστές, με κοινό σκοπό την αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Η φιλοσοφία μας και το όραμά μας σε αυτή την προσπάθεια που σας θέλουμε αρωγούς και συνοδοιπόρους είναι τα οφέλη του αθλητισμού που πέρα από την σχολική μόρφωση, εμείς θέλουμε να μεταδώσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που κάνουν τα παιδιά μας καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία.
Με βάση την παιδεία, το ήθος, την πειθαρχία, τους κανόνες και παράλληλα με την άθληση και την σωστή διατροφή, μπορούν να αποκτήσουν ένα υγιές σώμα.
Εμείς, η οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος F.C., θα είμαστε δίπλα τους στην κάθε προσπάθεια, για να τα χειροκροτήσουμε, να χαρούμε τη νίκη τους αλλά και να τα μάθουμε να διαχειρίζονται την ήττα τους.
Στην Ακαδημία μας, μέσα από το παιχνίδι φτιάχνουμε σωστούς ανθρώπους, δημιουργούμε τους αυριανούς πρωταθλητές.


Εγγύηση η ιστορική πορεία του Α.Σ. Ρόδος F.C.

Το άριστο περιβάλλον.
Οι έμπειροι προπονητές.
Αλλά και η αγάπη όλων μας για τα παιδιά και τον αθλητισμό.


Με εκτίμηση


Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Αυγουστίνος Γιακάι


Οι υπεύθυνοι και το πρόγραμμα προπονήσεων

Υπεύθυνος Ακαδημιών: Μιχάλης Γιαννουκάς-6946403036.


Υπεύθυνη Managment του Α.Σ. Ρόδος F.C. & Ακαδημιών : Μαρία Ξενάκη- 6942082649.


Για τις εγγραφές και για την παροχή οποιασδήποτε άλλης πληροφορίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά από τις 10:00 έως τις 12:00 κι από τις 17:00 έως τις 19:00, όπως και με τους προπονητές Παναγιώτη Μπεκιάρη (6944288788) και Αντώνη Οικονόμου (6946001131).


Ο Α.Σ. Ρόδος F.C. θα λειτουργήσει τμήματα bambini, pro junior, junior, προπαίδων, παίδων και εφήβων.


Το πρόγραμμα των προπονήσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου