19 Σεπ 2017

"Τα πάντα για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται!"

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του προηγούμενου καλοκαιριού. Την περσινή χρονιά με τις εμφανίσεις του ξεχώρισε στο αριστερό άκρο της άμυνας και αποτέλεσε έναν από τους στυλοβάτες της Ρόδου, στην προσπάθειά της να πετύχει το στόχο μιας αξιοπρεπούς πορείας και εν τέλει της αποφυγής του υποβιβασμού. Ο λόγος, φυσικά, για τον Θεόφιλο Κουρούπη, ο οποίος στη δεύτερη χρονιά του στο νησί μας, για λογαριασμό της Ρόδου, δηλώνει αποφασισμένος να βοηθήσει τα Ελάφια να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Ο 27χρονος Θεσσαλονικιός μπακ μίλησε στο GreenDeers και έθεσε ψηλά τον πήχη για τη φετινή χρονιά, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στον κόσμο της Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Θεόφιλος Κουρούπης:

Για τον όμιλο και την χθεσινή κλήρωση:

«Δεν υπάρχει εύκολος ή δύσκολος όμιλος για εμάς. Σε όποιον όμιλο και αν ήμασταν θα κοιτούσαμε το δικό μας πρόσωπο. Κάθε ματς θα είναι τελικός γιατί έχει λίγες ομάδες στον όμιλο. Και ο κάθε βαθμός θα είναι χρυσάφι για την κάθε ομάδα.»

Για την φετινή Ρόδο και τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι δυνατότητες της ομάδας φέτος είναι πάρα πολλές! Έχουμε πολύ καλό σύνολο και κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Φέτος ήρθαν στην ομάδα πολλά νέα παιδιά και μέσα από καθημερινή δουλειά και υπομονή, κάθε μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι για να δέσουμε και σαν ομάδα. Οι προσωπικοί μου στόχοι πάνε μαζί με της ομάδας. Θα κάνω τα πάντα να βοηθήσω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.»

Το μήνυμα προς το κόσμο της ομάδας:

«Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια που γίνεται! Φέτος η ομάδα χρειάζεται τον δωδέκατο παίχτη της να δίνει το "παρών" ώστε να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει. Από την μεριά μας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου