25 Ιουλ 2017

"Πρώτη" με τον πήχη στα ύψη! (pics)

 Με αισιοδοξία και μεγάλη όρεξη για δουλειά και διάκριση ξεκίνησαν χθες τα Ελάφια μας την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Η Ρόδος παρουσιάζοντας ένα τελείως ανανεωμένο πρόσωπο (χωρίς να έχει ακόμα ολοκληρωθεί το ρόστερ), πάτησε για πρώτη φορά φέτος το χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας, με τον προπονητή Πάρη Ανδράλα και τους συνεργάτες του να έχουν μια αναγνωριστική επαφή με τους ποδοσφαιριστές. Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, εφτά στο σύνολο (Γεωργίου, τερματοφύλακας, Ζώνας/αμυντικός, Πότσι/αμυντικός μέσος, Οικονόμου, Αυγενικού/μέσος, Σερτζίνιο, Λέκκας/επιθετικός μέσος), καθώς επίσης και ο 20χρονος αμυντικός Κωνσταντίνος Δάβρης, ο οποίος προέρχεται από την Κ20 του Πανιωνίου και θα αποκτηθεί μόνο αν πείσει το προπονητικό τιμ, καθώς επίσης και αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Αντίθετα, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση ο Ευγενικός, που αναμένεται να ενταχθεί άμεσα, όπως επίσης και ο Λούκας.
 Η προπόνηση διεξήχθη υπό τα βλέμματα αρκετών φιλάθλων της ομάδας. Επίσης το παρόν έδωσαν πέρα από το Δ.Σ. και οι Κάλλιστος Διακογεωργίου (εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου), Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου μέλος του Δ.Σ., εκ μέρους του Δήμου Ρόδου, Στέφανος Κυριαζής, ως πρόεδρος της Δ.Ο.Π.Α.Ρ., οι Χρυσόστομος Ψέλλας και Μιχάλης Αδαμάκης ως εκπρόσωποι της ΕΠΣΔ, καθώς επίσης και βετεράνοι παίχτες της ομάδας που έχουν τιμήσει το ελάφι στο στήθος, όπως ο Μιχάλης Δράκος. Όλοι τους πήραν τον λόγο και ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες, ενώ δεν έλειψαν οι ευχές για την επίτευξη της ανόδου, στόχος που άλλωστε έχει τεθεί εξαρχής.
 Η προπόνηση των Ελαφιών ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης, κατοχής μπάλας αλλά και με οικογενειακό δίτερμα μέσα σε πολύ ζεστό κλίμα. Μέσα στη βδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν τα εργομετρικά και όλες οι υπόλοιπες μετρήσεις, ενώ από την επόμενη θα αυξηθεί η ένταση με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει και διπλές προπονήσεις.
 Ποδοσφαιριστές και κόσμος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του νέου πρωταθλήματος, με την ελπίδα η Ρόδος να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά και την πίστη για την πραγματοποίηση του ονείρου. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου