25 Μαΐ 2017

Πρωταθλήτρια η Ρόδος στο εφηβικό! (pics)

  Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου με τον τυπικά γηπεδούχο Διαγόρα, αν και αδιάφορο βαθμολογικά  τα ελάφια του Παναγιώτη Μπεκιάρη έδειξαν για άλλη μια φορά την ποιότητας τους έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και επικράτησαν με σκορ 2-3.
Τα γκολ της Ρόδου πέτυχαν ο Ντουρμισλάρ στο 15΄με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, ο Αλιμερκάι στο 55΄με ωραία κεφαλιά και ο Κεχαγιόγλου στο 80΄ με κτύπημα πέναλτι.
Ρόδος: (Παναγιώτης Μπεκιάρης)
Καλανδρώνης(Πέτσικας), Κεχαγιόγλου, Σταμάτουλας(Κλαδάς) ,Αμπελάς, Ζαννέτος ( Ορφανός), Ντουρμισλάρ ( Πελαρδής), Πόλο, Αλιμερκάι,(Κάππος) Ζαχαρίας Α. ( Λαζαράκης), Ζαχαρίας Κ.(Μουσάκου), Αυγουστάκης Ε. 

 Πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αήττητη (δύο ισοπαλίες σε όλο το πρωτάθλημα), η Ρόδος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.
Δίκαιοι και άξιοι πρωταθλητές μετά από μια προσπάθεια καθημερινότητας από τον περασμένο Αύγουστο και δικαίωση των κόπων όλης της χρονιάς.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοικούντες ,στον προπονητή και το επιτελείο του αλλά κυρίως στους παίχτες γιατί αυτοί ήταν οι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας.
Δίκαια πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρουσία όλων των μελών της διοίκησης του ΑΣ ΡΟΔΟΣ ,του προέδρου και μελών της ΕΠΣΔ αλλά και αρκετού κόσμου που στο τέλος χειροκρότησε θερμά τους πρωταθλητές.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου