13 Μαΐ 2017

Έτοιμα για Άγιο Ιερόθεο τα ελάφια!

 Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θα επιδιώξουν να κλείσουν τις εντός έδρας υποχρεώσεις τους τα ελάφια, που αντιμετωπίζουν αύριο (14/5), και ώρα 17:00, τον ανταγωνιστικό Άγιο Ιερόθεο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Με το άγχος και την πίεση να μην βαραίνουν πλέον το κλίμα στο πράσινο στρατόπεδο, η Ρόδος θα ψάξει τη νίκη που θα αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή και θα δώσει παράλληλα θετικούς οιωνούς για το μέλλον του συλλόγου.
 Με την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αυριανού ματς να έχει ολοκληρωθεί, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως για ακόμα μια φορά τα προβλήματα δεν θα λείπουν. Η Ρόδος θα πορευτεί με τις ίδιες γνωστές απώλειες, καθώς απ’ ό,τι φαίνεται Ευγενικός, Καντιμοίρης και Λούκας δύσκολα θα προλάβουν να αγωνιστούν σε κάποιο από τα δύο εναπομείναντα ματς, ενώ εκτός Ρόδου βρίσκεται ο Στάτης, ο οποίος δοκιμάζεται σε ομάδα εξωτερικού, αλλά και ο Αμανατίδης, με τον Δραμινό μάλιστα να θεωρείται από πολλούς ως ξένο σώμα. Στις απουσίες προστίθεται και αυτή του Τορεζάνι, που αποβλήθηκε στο νικηφόρο πέρασμα των ελαφιών από το Μοσχάτο, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κωνσταντίνου. Το μόνο θετικό ακούει στο όνομα Ευτύχης Τζιβίλογλου, με τον υψηλόσωμο αμυντικό να θέτει εαυτόν στις υπηρεσίες του Τερεζόπουλου, έπειτα από ποινή μιας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε.
 Παρ’ όλο που πρόκειται για ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, ο κόσμος της Ρόδου οφείλει να βρίσκεται για μια και τελευταία φορά για φέτος στις εξέδρες του γηπέδου, προκειμένου να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου