14 Ιαν 2017

Ανανεωμένη για το τρίποντο!

 Παρά την επιθυμία όλων στο πράσινο στρατόπεδο να ξεκινήσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2017, όπως ακριβώς έκλεισαν το 2016, δηλαδή με νίκες, εντούτοις οι Πρωταθλητές Δωδεκανήσου δεν έχουν μπει ιδανικά στο νέο έτος. Η Ρόδος μετρά δύο ήττες, μία με τον Άγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι για το Πρωτάθλημα, και μια με τον Ατσαλένιο, για το Κύπελλο, εκτός έδρας και πάλι. Πρόκειται ωστόσο για δυο ανώδυνες ήττες, με αποκορύφωμα την δεύτερη, μιας και η εικόνα που παρουσίασαν τα "μικρά" ελάφια στην Κρήτη μόνο ως θετική και ελπιδοφόρα μπορεί να χαρακτηριστεί. Πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Πανθηραϊκό (15:00), όπου η Ρόδος θα επιδιώξει να πετύχει την πρώτη νίκη της για το 2017 και μάλιστα μπροστά στο κοινό της. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναμέτρηση, με την νίκη να ισοδυναμεί ουσιαστικά με... εξάποντο, καθώς Ρόδος και Πανθηραϊκός ισοβαθμούν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς. Το γεγονός αυτό καθιστά, για ακόμη μια φορά, επιβεβλημένη την παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Στάδιο, μιας και τα ελάφια θα χρειαστούν την υποστήριξη και την συμπαράσταση όλων προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Τορεζάνι στα πράσινα!
 Στα εξωαγωνιστικά, τώρα, οι άνθρωποι της Ρόδου έχουν κινηθεί έξυπνα στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι, ούτως ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια. Ατματσίδης και Τάντιτς αποτελούν πλέον παρελθόν (με τον πρώτο να έχει ήδη υπογράψει στην Προοδευτική). Στον αντίποδα, στα πράσινα έχουν ήδη ντυθεί τέσσερις έμπειροι ποδοσφαιριστές, με παρουσίες τόσο σε Γ΄ όσο και Β΄ Εθνική κατηγορία. Πρόκειται για τον Αργεντινό Φράνκο Τορεζάνι (φώτο), αλλά και για τους Αντώνη Πιτταρά, Χρήστο Κασαπάκη και Γιάννη Στεφανίδη. Αναμφίβολα μιλάμε για ποδοσφαιριστές οι οποίοι έρχονται στο νησί μας με τις καλύτερες περγαμηνές, και αναμένεται να συνεισφέρουν τα μέγιστα στις προσπάθειες των ελαφιών.
 Στο αυριανό κρίσιμο ματς κόντρα στον Πανθηραϊκό λοιπόν, η Ρόδος θα παραταχθεί ανανεωμένη αλλά και λαβωμένη στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας. Τορεζάνι και Στεφανίδης (είχε αγωνιστεί και κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο) αναμένεται να... συστηθούν μπροστά στο πράσινο κοινό. Παράλληλα, ωστόσο, στα "πιτς" θα βρίσκονται οι Ευγενικός, Νικήτας, Ράντζα και φυσικά ο Χρήστος Αμανατίδης, ενώ δεν θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Τζιβίλογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση εδώ και μερικές μέρες.
Παρά τις όποιες δυσκολίες, ευχή όλων είναι το ντεμπούτο των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών να συνδυαστεί με νίκη, την οποία θα ευχαριστηθούν όσοι βρεθούν στο γήπεδο-και όχι μόνο, και η οποία θα δώσει την απαραίτητη βαθμολογική και ψυχολογική τόνωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου