18 Σεπ 2016

Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη

 
Δεύτερη αγωνιστική, δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα για τα ελάφια μας, που δεν τα κατάφεραν και γνώρισαν την ήττα από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο με 2-0. Σχετικά καλή η Ρόδος σε αρκετά διαστήματα του ματς, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις όποιες ευκαιρίες της παρουσιάστηκαν. Αισθητά ανώτερος σε ποιότητα ο Εργοτέλης.
 Με αφόρητη ζέστη και μη ιδανικές συνθήκες για ποδόσφαιρο στην Κρήτη, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων είχαν εξαρχής αρκετά δύσκολο έργο. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του ματς ανήκε στην Ρόδο, με τον Ευγενικό να μην μπορεί να νικήσει τον Στεφανάκη σε τετ α τετ από πλάγια θέση. Αμέσως μετά ο Εργοτέλης ανέβασε ρυθμό και στο 13΄ άνοιξε το σκορ με τον Καϊμακαμούδη, έπειτα από λάθος αντίδραση της άμυνας των πρασίνων. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων ήρθε και το δεύτερο γκολ αυτή τη φορά με τον Καλέ. Με το σκορ στο 2-0 ο Εργοτέλης εξακολούθησε να ελέγχει το ματς, έχοντας την υπεροχή, με την Ρόδο να βρίσκει ελάχιστες ευκαιρίες και να απειλεί με τον Ευγενικό, κυρίως στην κόντρα.
 Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν νοθρά και ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει αισθητά. Ο Εργοτέλης έδειχνε να μην επιθυμεί να σημειώσει και τρίτο γκολ, είχε όμως κάποιες πολύ καλές στιγμές με τον Πόι, και τον Καϊμακαμούδη. Από την άλλη η Ρόδος έδειχνε να συμβιβάζεται με το χαμηλό σκορ, και δεν ρίσκαρε καθόλου επιθετικά, παρόλο που σε ορισμένα σημεία του ματς έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μοναδική καλή στιγμή των ελαφιών ήταν αυτή στο 76΄ με τον Τάντιτς, ο οποίος από πλάγια θέση επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ενενηνταλέπτου με τον Εργοτέλη να είναι πιο απειλητικός στα τελευταία λεπτά χωρίς όμως να καταφέρνει να πετύχει κάτι. Τελικό σκορ στο Παγκρήτιο έμεινε το 2-0, με τον Εργοτέλη να κάνει το δύο στα δύο, και την Ρόδο να είναι προβληματική σε ένα ακόμα ματς.
 Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα της Ρόδου δεν είναι αυτό που περίμεναν οι φίλαθλοι της ομάδας με την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα. Αυταπάτες δεν χρειάζονται, καθώς το σκορ είναι αυτό που μετράει και η Ρόδος αυτή τη στιγμή έχει δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πλέον η προσοχή στο πράσινο στρατόπεδο στρέφεται στο ματς με την Θύελλα Ραφήνας (νίκησε 3-2 την Προοδευτική), όπου η ομάδα του νησιού μας φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της νίκη και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Χατζηνικολάου): Στεφανάκης, Καρράς, Τσουμάγκας, Τζανής, Δημήτρης, Βογιατζής (61΄ Γκοτσούλιας), Πόι, Ντομίνγκεζ, Καιμακαμούδης, Λεάλ (72΄ Λυδάκης), Καλέ (61΄ Κοιλιάρας)

Ρόδος (Δημήτρης Γκάιδας): Ράτζα, Στάτης, Καντιμοίρης, Νικήτας (62΄ Βολονάκης), Ανδρίκος, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Υμεραλιλάι (77΄ Κωνσταντίνου), Τάντιτς (83΄ Καμπούρης), Ευγενικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου