12 Μαΐ 2016

ΡΟΔΟΣ ΨΗΛΑ ΞΑΝΑ!

 Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία. Έξι αγώνες απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς, και η Ρόδος δείχνει πανέτοιμη για την μεγάλη επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει πριν από ένα μήνα περίπου, και με τα ελάφια να έχουν εξασφαλίσει την κατάκτησή του πολύ νωρίτερα, καταρρίπτοντας μάλιστα το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ο τεχνικός των πρασίνων, Σάββας Ορφανίδης, είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του έτσι ώστε να προετοιμάσει την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα τόσο από άποψη φυσικής κατάστασης όσο και σε επίπεδο τακτικής.
 Ενώ λοιπόν οι παίχτες και όλο το επιτελείο της ομάδας ετοιμάζονται ώστε να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό στα κρίσιμα αυτά παιχνίδια, στις τάξεις των φιλάθλων της Ρόδου επικρατεί ικανοποίηση, ενθουσιασμός αλλά και έντονη κινητικότητα. Η Κακιά Σκάλα αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν, όχι μόνο στις εξέδρες του Σταδίου της πόλης μας αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια της Ρόδου, καθώς δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας σε Χίο, Σαντορίνη και Μυτιλήνη κατά σειρά. Άλλωστε, είναι κατανοητό πως η Ρόδος έχει τεράστια ανάγκη την έμπρακτη στήριξη του κόσμου της. Ο δρόμος προς τη Γ΄ εθνική μόνο εύκολος δε θα είναι, καθώς οι αντίπαλοι με τους οποίους θα τεθεί αντιμέτωπη η Ρόδος είναι εξαιρετικά αξιόμαχοι και σκληροτράχηλοι. Οι Πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα κληθούν να αγωνιστούν σε δύσκολες έδρες, αρχής γενομένης από τη Χίο κόντρα στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων, οι οποίες απαιτούν σοβαρότητα και ιδιαίτερη προσοχή. Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, πως είναι και αυτοί πρωταθλητές και σίγουρα δεν έχουν φτάσει τυχαία στην κατάκτηση του τίτλου.
 Σύσσωμος λοιπόν ο φίλαθλος κόσμος όχι μόνο της ομάδας, αλλά και ολόκληρου του νησιού οφείλει να βρίσκεται στο πλάι της Ρόδου. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Όλοι μαζί, με δύναμη, με παλμό για να ξαναγίνει η ΡΟΔΟΣ αυτή που ήταν κάποτε, να επιστρέψει εκεί που της αξίζει, εκεί που ανήκει. Οι πιο παλιοί την θυμούνται. Ευκαιρία να την μάθουν και τα νέα παιδιά του νησιού μας. Άλλωστε κάτι χρωστάει η μοίρα σ' αυτή την ομάδα, στον κόσμο της, στη διοίκησή της. Την προσεχή Κυριακή, λοιπόν, τα ελάφια επιβιβάζονται και πάλι σε αεροπλάνο, με προορισμό τη Χίο. Έπειτα από καιρό, τα ελάφια ετοιμάζουν ξανά βαλίτσες για ένα ταξίδι που μπορεί να οδηγήσει -γιατί όχι- ακόμα και στα σαλόνια της Super League. Προσδεθείτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου