16 Απρ 2016

Εμφάνιση ανόδου!

 Με μια πολύ εντυπωσιακή και μεστή εμφάνιση τα ελάφια έδειξαν ετοιμότητα ενόψει μπαράζ και πέρασαν με φόρα από τα Μαριτσά, επικρατώντας με 5-0 απέναντι στον τοπικό Ηρακλή. Ιμεραλιλάι(δις), Ρούσσης, Νικητάς και Παυλίδης τα γκολ για τους Πρωταθλητές.
 Έπειτα από μια σύντομη τελετή κατά την οποία η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών τίμησε τόσο τον αρχηγό της ομάδας του Ηρακλή, Φάνη Λορέντζο, όσο και τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου, οι δυο ομάδες εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο. Η Ρόδος από πολύ νωρίς έδειξε και πάλι τις προθέσεις της και κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν από την ολοκλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών, με δράστη τον Ιμεραλιλάι. Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν θέλοντας να καθαρίσουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς καθώς στο 19΄ ο Ρούσσης με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Τα ελάφια πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα τριών τερμάτων, αφού στο 37΄ ο Ιμεραλιλάι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έπειτα από έξυπνη πάσα του εντυπωσιακού Δελαπόρτα. 
 Με την επανάληψη τίποτα δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Η Ρόδος εξακολουθούσε να πιέζει χάνοντας σωρεία ευκαιριών, ενώ από την άλλη ο Ηρακλής προσπαθούσε να αμυνθεί ώστε να περιορίσει το σκορ. Τελικά το τέταρτο γκολ ήρθε για τους πράσινους στο εβδομηκοστό λεπτό από τα πόδια του Νικήτα. Ο νεαρός μεσοαμυντικός, μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου, έπιασε ένα ασύλληπτο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Κοσμά και "αναγκάζοντας" όσους βρίσκονταν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν το σπάνιας ομορφιάς γκολ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 80΄ συγκεκριμένα, ο Παυλίδης αξιοποίησε την ασίστ του Δελαπόρτα και πέτυχε ακόμα ένα γκολ στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του κορυφαίου σκόρερ του Πρωταθλήματος. Το 5-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα καθώς στα λεπτά που απέμειναν δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο. 
 Μετά από καιρό λοιπόν, η Ρόδος επέστρεψε στις πολύ θετικές εμφανίσεις, ενώ πρόσθεσε ακόμα μια εμφατική νίκη στο ενεργητικό της. Η προετοιμασία της ομάδας δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα ελάφια παρουσιάσουν ανάλογο πρόσωπο και στα μπαράζ, τότε δύσκολα θα χάσουν το τρένο της ανόδου.

Τα γκολ: 

7΄: Ο Αξιώτης με πολύ ωραία "βαθιά" μπαλιά βρίσκει τον Ιμεραλιλάι που με ψύχραιμο πλασέ γράφει το 0-1.
20΄: Εκτέλεση φάουλ από τον Αξιώτη που τροφοδοτεί τον Ρούσση, με τον έμπειρο αμυντικό να κάνει το 0-2 από κοντά.
32΄: Έξυπνη κάθετη πάσα από τον Δελαπόρτα, με τον Ιμεραλιλάι να ευστοχεί στο τετ α τετ απέναντι από τον πορτιέρο του Ηρακλή.
70΄: Ο Νικήτας πιάνει ένα εντυπωσιακό βολέ, σημειώνοντας το γκολ της αγωνιστικής και παράλληλα το τέταρτο γκολ της ομάδας του.
81΄: Ακόμα μια κάθετη μπαλιά από τον Δελαπόρτα, αποδέκτης αυτή τη φορά ο Παυλίδης που διαμορφώνει το τελικό 0-5.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ(Ανδρέας Βλασόπουλος): Κοσμάς, Λορέντζος(20΄ Παππάς), Λενιού, Καρίκης, Τσούφιος, Βασιλώττος Ε.(71΄ Βασιλώττος Χ.),Παπακωνσταντής, Στεφανάκης, Καρίκης Γ.(65΄ Μάργαρης), Τσαλώλης), Κρητικός.

ΡΟΔΟΣ(Σάββας Ορφανίδης): Κεφάλας, Ιμεραλιλάι, Καντιμοίρης, Ορφανίδης(60΄ Αμανατίδης),Ρούσσης, Καλημέρης, Νικήτας, Αξιώτης(46΄Θεοδοσίου), Δελαπόρτας, Παυλίδης, Γκόγκας(71΄ Κουρέτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου