24 Φεβ 2016

Προχωράει ακάθεκτη η Ρόδος!

  Δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα συνέχισε η Ρόδος τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις επικρατώντας του Αστέρα Μασσάρων με 4-0 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου. Σκόρερ για τα ελάφια οι Ευγενικός, Παυλίδης, Καντιμοίρης και Καλημέρης που καθάρισαν από νωρίς το παιχνίδι.
 Πολύ δυναμικά μπήκε η Ρόδος στον αγωνιστικό χώρο και από την αρχή έδειξε ότι δεν θα είχε δύσκολο έργο απέναντι στους Μασσαρενούς. Όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη καθώς ήδη στο 5΄ το σκορ ήταν 1-0 έπειτα από ωραίο πλασέ του Ευγενικού. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν ασφυκτικά όμως δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο δεύτερο γρήγορο γκολ. Η ομάδα του Αστέρα στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο, έδειξε μαχητικότητα και έκλεισε όλους τους δρόμους προς την εστία του Μαρίνοβ, ενώ προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με αιφνιδιασμούς. Έτσι η Ρόδος περιορίστηκε σε μια άκαρπη επιθετική φλυαρία με την πιο αξιοσημείωτη φάση να έρχεται στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όταν η κεφαλιά του Τζιβίλογλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το ρευστό σκορ να διατηρείται προμηνύοντας ένα πολύ ενδιαφέρον δεύτερο μέρος.
 Με την επανάληψη τα ελάφια συνέχισαν στο ίδιο υψηλό τέμπο και κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους. Πολύ γρήγορα ο Παυλίδης με αριστοτεχνική κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Με το σκορ στο 2-0 όλα είχαν γίνει πιο απλά για τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν πλέον ένα σκορ ασφαλείας. Χωρίς άγχος η Ρόδος εξακολουθούσε να πιέζει, κυκλοφορώντας άψογα την μπάλα και έχοντας ψηλά τις γραμμές της. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καντιμοίρης αξιοποίησε το κόρνερ που εκτέλεσε ο Δελαπόρτας και με σουτ δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το 3-0. Ακόμα ένα γκολ για τον αρχηγό, που είχε και πάλι μια πολύ καλή παρουσία τόσο στον επιθετικό όσο και στον αμυντικό τομέα. Το τελικό 4-0 πέτυχε ο Καλημέρης με ένα πολύ όμορφο γκολ, έπειτα από σέντρα του Παυλίδη. Ο Παυλίδης μάλιστα ήταν εντυπωσιακός και θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα, όμως στάθηκε άτυχος καθώς το σουτ που επιχείρησε λίγο πριν την συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου σταμάτησε στο δοκάρι του νεαρού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Έτσι οι πράσινοι πέτυχαν ακόμα μια νίκη πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση. Η Ρόδος με το σημερινό αποτέλεσμα έφτασε τις 23 συνεχόμενες νίκες, έχοντας πετύχει τον πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό των 104 γκολ!! Τα ελάφια από την αρχή της χρονιάς φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αποδεικνύοντας πως είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Φαίνεται πως οι κινήσεις και όλες οι προσπάθειες της διοίκησης αποδίδουν καρπούς, πρέπει όμως να συνεχιστεί από όλους η καλή δουλειά, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες.

Τα γκολ: 

5΄: Ο Παυλίδης κάνει έξυπνη συρτή σέντρα από τα δεξιά την οποία εκμεταλλεύεται ο Ευγενικός που με πλασέ από κοντά ανοίγει το σκορ.
46΄: Έπειτα από πλαγιοκόπηση και σέντρα του Καντιμοίρη και πάλι από τα δεξιά, ο Παυλίδης με δυνατή κεφαλιά έκανε το 2-0
55΄: Κόρνερ από τα αριστερά, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Δελαπόρτας που βρίσκει τον Καντιμοίρη για το 3-0
70΄: Νέα σέντρα από τα δεξιά, αυτή τη φορά από τον Παυλίδη, αποδέκτης της μπάλας γίνεται ο Καλημέρης που με σουτ στην κίνηση διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΡΟΔΟΣ(Σάββας Ορφανίδης): Ράτζα, Ορφανίδης, Καντιμοίρης, Ρούσσης, Καλημέρης, Τζιβίλογλου (77΄Μπιγκό), Παυλίδης, Αμανατίδης (71΄Καμπούρης), Αρχοντούλης (54΄λ.τ. Θεοδοσίου), Δελαπόρτας, Ευγενικός
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ(Σάββας Σταυρίδης): Μαρίνοβ, Μπάρτζος, Χατζημανώλης Μιχ., Διονυσακόπουλος, Κιλασίν Χ., Φωτάρας, Μπαϊρακτάρης, Νικήτας, Πλαγγέντης Ελ., Λούππος (73΄Δεληγιάννης), Πατσιαούρας (89΄Χατζημανώλης Μ.)



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου