21 Φεβ 2015

Ρόδος από ατσάλι


Μια Ρόδος από μέταλλο με ποδοσφαιριστές πολεμιστές άντεξε στην καυτή έδρα του Ιάλυσου και απέδρασε αλώβητη και αήττητη με το ισόπαλο 1-1 οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και αντιμέτωπη με το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων η Ρόδος πάλεψε και έδειξε ότι αυτή η ομάδα δεν χάνει και στις πιο αντίξοες συνθήκες γιατί έχει τη στόφα πρωταθλητή.
Η ισοπαλία μοιάζει σαν νίκη για τα ελάφια που πήγαν στα Τριάντα για δυο αποτελέσματα απέναντι στον Ιάλυσο που απέδειξε ότι δίκαια είναι ο συνδιεκδικητής της πρώτης θέσης.
Η Ρόδος προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Θεοδωρέλλη στο 32' μετά το κόρνερ που εκτέλεσε ο Δήμας,ένα γκολ που δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος και με την παρότρυνση των φίλαθλων του,ο Ιάλυσσος άσκησε αναμενόμενη  πίεση αφού ήθελε μόνο τη νίκη για να προσπεράσει τη Ρόδο στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα διαχειρίστηκαν το υπέρ τους σκορ δίνοντας αρκετό χώρο στον αντίπαλο,οπισθοχώρησαν  ίσως αδικαιολόγητα,δέχτηκαν ασφυκτική πίεση, που πλήρωσαν με την ισοφάριση παρά το γεγονός ότι ο Ιάλυσος αγωνίστηκε για 25'λεπτα με παίκτη λιγότερο.
Η Ρόδος στο φινάλε του παιχνιδιού λίγο έλειψε να κλέψει την νίκη όταν σε αντεπίθεση ο Τσιούνης ανακόπηκε τελευταία στιγμή από αντίπαλο αμυντικό.

Αρκετή ήταν η ένταση πριν και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.
Το κόκκινο πανί ήταν ο τερματοφύλακας της Ρόδου Μιχάλης Ψωμιάδης και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Πάττας που δέχτηκαν υβριστικά συνθήματα.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου εξαγριωμένοι οπαδοί του Ιάλυσου πήγαν με απειλητικές διαθέσεις  στη εξέδρα των οργανωμένων της Ρόδου αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων και της αστυνομίας δεν υπήρξε συνέχεια.
 
 Διαιτησία: Φιλιππάκου, Τσέτσος, Στεφανάκης

Ρόδος: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Γκάιδας, Γεωργιάδης (84’ Αλεξανδρίδης), Τρίγκας, Τσιούνης, Παυλίδης, Χατζηβαλσάμης (78’ Καντιμοίρης Γ.), Δήμας, Ανυφαντής (80’ Δαλκίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου