15 Ιαν 2015

Μια νίκη μια ισοπαλία στο παιδικό

Για τον πρώτο όμιλο η Ρόδος Β' επιβλήθηκε στο Ε.Α.Κ. του Διαγόρα Α' με σκορ 0-2 και παρέμεινε πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του παιδικού πρωταθλήματος.
Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ρόδου μπήκαν δυνατά στον αγώνα και από το πρώτο λεπτό μάλιστα έδειξαν τις διαθέσεις τους όταν ο Ζαχαρίας Α.μπήκε μόνος στην μικρή περιοχή αλλά αστόχησε από θέση τε τα τετ.
Μοναδική ευκαιρία έχασε και ο Πόλο που ξεχύθηκε στην περιοχή αλλά δεν πλάσαρε εύστοχα.
Δεν άργησε όμως να έρθει το πρώτο γκολ όταν μετά από λίγο ο Αλιμερκάι με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κρέμασε τον τερματοφύλακα και άνοιξε το σκορ.
Το 0-2 έκανε ο ίδιος παίχτης με εξαιρετικό μακρινό πλασέ που άφησε άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Με το σκορ αυτό έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο μέρος τα ελάφια είχαν την υπεροχή και θα μπορούσαν να διευρύνουν κι άλλο το σκορ αν ήταν πιο προσεκτικά στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.


Ροδος Β'(Παναγιώτης Μπεκκιάρης)

Καλανδρώνης,Παντέχης,Κωνσταντινίδης,Κεχαγιόγλου,Κλαδάς,Ζαχαρίας Κ., Ζαχαρίας Α., Αλιμερκάι,Αμπελάς,Πόλο,Βαγγέλι.( Νικηταράς, Λικομέτι,Κώστας ,Κιουπάκης)

Στον δεύτερο όμιλο η Ρόδος Α' παραχώρησε στο γήπεδο Κοσκινού λευκή ισοπαλία με την ομάδα του Διαγόρα Β'.
Οι μικροί της Ρόδου έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.
Η Ρόδος είχε την υπεροχή στο πρώτο,δεν μπόρεσε όμως να την αξιοποιήσει με κάποιο γκολ και έτσι έμεινε το τελικό 0-0 ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο.


Ρόδος Α'(Δημήτρης Γκάιδας)

Χαλιός,Κιουπάκης,Παπαστεφάνου,Ζαννέττος,Μπεκκιάρης,Κάππος,Οικονομίδης,Παντέχης,Σκούρας,Μποσγανάς,Τζούρτζη(Χαλιός Γ.,Κουμέντος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου