14 Απρ 2014

Ρόδος-Ιάλυσος 1-2

Ήττα για τη Ρόδο από τον Ιάλυσο στο Δημοτικό Στάδιο αλλά σε ένα ακόμα παιχνίδι διαμαρτύρεται  για την διαιτησία κυρίως για δυο περιπτώσεις πέναλτι. Μια στο 43’ όπου δόθηκε η εσχάτη των ποινών υπέρ του Ιάλυσου και μια στο 76’ όπου η Ρόδος ζήτησε πέναλτι σε καταφανέστατο μαρκάρισμα πάνω στον Αμανατίδη αλλά ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί. 
Η Ρόδος μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ.
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου φύλαξε τα νότα της όπως και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.
Μέτα την επίτευξη του δευτέρου τέρματος από τον Ιάλυσο δηλαδή από το 75' και μέχρι το τέλος του αγώνα πίεσε ανέβασε και πάλι την απόδοση της άλλα δεν κατάφερε να σκοράρει.
Τα γκολ του αγώνα
Στο 7’ ο Αμαντίδης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δεξί δοκάρι του Κεφάλα και στη συνέχεια να καταλήξει στα δίχτυα του (1 – 0).
Στο 16’ ο Αμανατίδης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή αλλά έκανε άσχημο τελείωμα και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 43’  ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σπάρταλης (1 – 1).
Στο 69’ ο Αμανατίδης έκανε ατομική προσπάθεια μπαίνοντας στην περιοχή. Έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 74’ μετά από σέντρα  ο Σπάρταλης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του πολύ καλού Ράντζα(1 – 2).
Στο 76’ μετά από σύγχυση στα καρέ του Ιαλυσού  ο Αμανατίδης έτρεξε έγινε κάτοχος της μπάλας και από πίσω δέχθηκε μαρκάρισμα από αμυνόμενο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Η Ρόδος ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής αυτή τη φορά δεν είδε τίποτα και  άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί.
Στο 87’ ο Ευγενικός εκτέλεσε φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου απόκρουσε σε κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης 

ΡΟΔΟΣ: Ράτζα, Βτσέντζος, Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Καντιμοίρης, Κουρέτας (66’ Μαλλιάκας), Γκάϊδας, Αμανατίδης, Βασιλαράκης (80’ Γανωτάκης), Ευγενικός, Γεωργάς (60’ Παπαδημητρίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου