22 Μαρ 2013

ΑΕΡΑ - Ρόδος 0-1

«Αγκαλιά» με τη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον η Ρόδος, η οποία κέρδισε στ’ Αφάντου την τοπική Α.Ε.Ρ.Α. με 1-0, στο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές, ωστόσο τα ελάφια πήραν τη νίκη με δυνατό σουτ του Λερογιάννη στο 52ο λεπτό. Η ομάδα του Σάκη Ναλμπάντη κατάφερε να «αποδράσει» από μία δύσκολη έδρα, συνεχίζοντας την πολύ καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν ουσιαστικά ισορροπημένο στο α’ ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν μία μικρή υπεροχή. Στην «επανάληψη» η Ρόδος κατάφερε να σκοράρει με τον Λερογιάννη, αλλά το παιχνίδι στη συνέχεια εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιριές, χωρίς όμως να μπορέσουν να ισοφαρίσουν. Οι «πράσινοι» κράτησαν το αποτέλεσμα και πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη γοήτρου σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

Α.Ε.Ρ.Α. (Στάθης Φαρμακίδης): Δαρζέντας, Τσελεπίδης, Μάκρας, Πομπού, Κατσιδώνης, Ντικ, Δημητρόπουλος, Δανάς, Αγγελόπουλος, Τριχιάς (60’ Γιαννακάκης), Ξύπας.


ΡΟΔΟΣ (Σάκης Ναλμπάντης): Κουμέντος, Καντιμοίρης Σ., Καμπούρης, Γκάιδας, Ριζόπουλος, Παπασταμάτης, Λερογιάννης, Καλημέρης (85’ Παπαστεφάνου), Βασιλαράκης, Καστρουνής (65’ Νίκανδρος), Καντιμοίρης Γ.


Από το  12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου