29 Σεπ 2012

Διαγόρας Βατίου - Ρόδος 1-3

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας πανηγυρίζει η Ρόδος. Τα ελάφια κέρδισαν μέσα στο Βάτι τον τοπικό Διαγόρα με 3 – 1 και έτσι έκαναν σεφτέ στις επιτυχίες στο 4ο τους παιχνίδι στο τοπικό. Η ομάδα του Μιχάλη Χαρίτου, εμφανίστηκε πολύ καλά διαβασμένη και πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» το οποίο είναι σίγουρο ότι θα τονώσει την ψυχολογία των παικτών ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η Ρόδος ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο τους σχεδόν σε όλη την διάρκεια και έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης.

 Στο 28’ ο Παπαδόπουλος απέφυγε έναν αντίπαλο, πάσαρε στον Ζουρούδη και αυτός με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1 – 0.
Στο 33’ ο Παπαδόπουλος «έβγαλε» μπαλιά στον Καστρουνή ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ ισοφάρισε σε 1 – 1.
Στο 45’, ο Καμπούρης έκανε τη σέντρα και ο Ευγενικός με ανάποδο ψαλίδι από το πρώτο δοκάρι πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το σκορ 1 – 2.
Στο 70’ ο ίδιος παίκτης με ωραία ατομική προσπάθεια από δεξιά και με διαγώνιο δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 3.
Καλή ήταν η διαιτησία του Κατσιδώνη (Κασιώτης, Στεφανάκης). Ο πρώτος «βοηθός» πάντως ελέγχεται για το ακυρωθέν γκολ (για οφσαίντ) που πέτυχε ο Καντιμοίρης στο 35’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αναστασάς, Κορκίδας (75’ Χειμωνέττος), Γεωργαλλής, Μέντος, Ζωάννου, Σάββενας, Μικκιοπύ, Ζουρούδης, Μοσκιού (76’ Κούτρας), Παπαδόπουλος, Λαμπριανός (46’ Παππάς)

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Νασσόπουλος, Καμπούρης (65’ Κατσαράς), Διακοβασιλείου, Παπαδόπουλος, Λερογιάννης (80’ Παπασταμάτης), Αμπελάς, Καρπαθάκης, Καντιμοίρης, Ευγενικός (74’ Σκαφίδας), Καστρουνής

Απόπ το news12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου