23 Σεπ 2012

Ρόδος-Κλεόβουλος 1-1

Δεν τα κατάφερε η Ρόδος να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αφού παραχώρησε ισοπαλία 1-1 κόντρα στον πολύ καλό Κλεόβουλο Λίνδου.Η Ρόδος παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται βελτιωμένη αλλά όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Χαρίτος χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης.
 Τα «ελάφια» στα πρώτα σαράντα πέντε λεπτά έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Άνοιξαν το σκορ με πέναλτι στο 11’ αφού μετά από σέντρα του Αμπελά , η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παπαιωάννου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Καντιμοίρης (1 – 0).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κλεόβουλος ήταν καλύτερος και ισοφάρισε στο 50’ μετά από κάθετη μπαλιά του Μασάδο, ο Σ. Ευαγγελίδης πέρασε τον Κουμέντο και δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 1 – 1.
Να σημειωθεί ότι στο 86 η Ρόδος είχε δοκάρι (οριζόντιο) μετά από σουτ του Αμπελά.


ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Νασσόπουλος, Σκαφίδας, Διακοβασιλείου, Παπαδόπουλος, Λερογιάννης, Αμπελάς, Καρπαθάκης (77’ Καλημέρης), Καντιμοίρης, Ευγενικός (63’ Κατσαράς), Καστρουνής


ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Καραγιάννης, Παπαιωάννου, Μάντσεφ, Κωστάκης. Συμεωνίδης, Κακλαμάνος, Παπαοικονόμου (83’ Ι. Ευαγγελίδης), Στ. Ευαγγελίδης (89’ Κολιάδης), Χαρίτος, Μασάδο, Ρεντζέντε





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου