23 Αυγ 2012

Κλεάνθης-Ρόδος 3-1 (Φιλικό)

 Ο Κλεάνθης ήταν ο νικητής της φιλικής αναμέτρησης με τη Ρόδο με 3-1.Η νεανική ομάδα της Ρόδου ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ τρακ κάτι που εκμεταλλεύτηκε η πιο έμπειρη ομάδα του Κλεάνθη με αποτέλεσμα στο πρώτο εικοσάλεπτο να προηγηθεί στο σκορ με 2-0.

Σε γενικές γραμμές η Ρόδος έδειξε καλά στοιχεία και άρχισε να φαίνεται η  δουλειά που γίνεται.  Χρειάζεται όμως βελτίωση και υπομονή αλλά και ενίσχυση με ένα δυο έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τα νέα παιδιά με αποτέλεσμα να παρουσιάσει η ομάδα ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα.

ΡΟΔΟΣ: Μανωλάγκας, Παπαδόπουλος, Καρπαθάκης, Καλημέρης, Ριζόπουλος, Κατσαράς, Π. Χατζηπαυλής, Σώτα, Παπασταμάτης, Καμπούρης, Ευγενικός (Έπαιξαν και οι Ράτζα, Αθανασίου, Γιωργάς, Τζάρτζαλος, Μάντσε, Αμπελάς, Σπάτα και Βασιλαράκης)


ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέτος, Νικολός, Γεωργίου, Παπαδημήτρης, Ατσίδης, Ισκάς, Πολυμένωφ, Σ. Κούρος, Π. Σπάρταλης, Γεωργαλής (Έπαιξαν και οι Μ. Σπάρταλης, Σαββιδάκης, Καρίκης, Μαντικός, Μεμοντσέλα, Αναστασάκης και Σορωνιάτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου