19 Μαρ 2012

Ρόδος-ΑΕ ΚΩΣ 2-1

Νίκη βάλσαμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσε η Ρόδος στο Δωδεκανησιακό ντέρμπι με την ΑΕ. Κως.Ο Μιχάλης Φράγκος ήταν ο λυτρωτής  αφού το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε την νίκη στην ομάδα του.Η Ρόδος
είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί στο 21' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταμάτη Καντιμοίρη .Στο σημείο αυτό η Κως έμεινε με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Μπιρμπίλη
 Στην επανάληψη ένα αναπάντεχο γκολ πού προήλθε από ολιγωρία της άμυνας και συγκεκριμένα στο 51' δημιούργησε άγχος που ήταν και το κυρίαρχο στοιχείο στο παιχνίδι των ελαφιών με αποτέλεσμα όσο πέρναγε η ώρα να γίνετε και μεγαλύτερο.
Τέλος καλό όμως όλα καλά με τη νίκη να έρχεται δίκαια έστω και στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Οι συνθέσεις
Ρόδος (Σάββας Ορφανίδης):Τόππος,Διακοβασιλείου,Καντιμοίρης,Καλημέρης (70΄ Δανάς),Θαμνόπουλος,Καταπόδης,Καρπαθάκης (55΄ Πελέκης),Γκίνης, Φράγκος,Γεωργάς (62′ Ορφανίδης),Παπαδόπουλος.
Α.Ε Κως (Λεωνίδας Κούτσικας): Σανταμούρης,Οικονόμου,Ιωαννίδης,Χατζηαντωνίου,Μαργαρίτης,Μπιρμπίλης,Φυτάς, Εμμανουήλ,Πης,Τσάτσας (65΄ Αχμέντ),ΣιώμοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου