11 Φεβ 2012

Τράχωνες - Ρόδος 1-0

Δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι δυο ομάδες, με τους Τράχωνες να έχουν μια ελαφριά υπεροχή στα πρώτα λεπτά αλλά την Ρόδο να αντιστέκεται στις επιθετικές πρωτοβουλίες των Τσιώλη και Καλυπολίτη και να προσπαθεί να απειλήσει με οργανωμένες επιθέσεις.
Κάτι τέτοιο δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολο, αφού ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο γήπεδο του Αλίμου, δυσκόλευε αισθητά το έργο των ποδοσφαιριστών, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φτάσουν στην εστία του Ροδανάκη κυρίως με μακρινές μπαλιές, έχοντας τον αέρα υπέρ τους στο πρώτο μέρος. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές σημαντικές ευκαιρίες.
  Στο δεύτερο μέρος, ο άνεμος «έπεσε» αισθητά αλλά η βροχή έκανε την εμφάνιση της στο γήπεδο του Αλίμου, με αποτέλεσμα τα σκληρά μαρκαρίσματα να δίνουν και να παίρνουν μεταξύ των ποδοσφαιριστών.Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκόρ, είκοσι περίπου λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.
 Από κει και έπειτα, τα Ελάφια ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, πίεζαν ψηλά τους Τράχωνες, τους είχαν σχεδόν στο μισό γήπεδο, αλλά η πίεση τους δεν μπόρεσε να αποφέρει καρπούς καθώς όντας φανερά εκνευρισμένοι από το άδικο προβάδισμα των γηπεδούχων, δεν μπορούσαν να διασπάσουν εύκολα την διπλή ζώνη άμυνας της ομάδας του Τραχώνων.

Ρόδος(Σάββας Ορφανίδης): Ροδανάκης, Παπαδόπουλος(75’ Καρπαθάκης), Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Θαμνόπουλος(70’ Καλημέρης), Καταπόδης, Γκινής, Ορφανίδης, Φράγκος, Χατζηπαυλής(64’ Γιωργάς).

 Από το xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου