11 Δεκ 2011

Ρόδος - Νέα Ιωνία 2-2

Πιο δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Ρόδος η οποία απο τα πρώτα λεπτά έδειξε επιθετική διάθεση. Στο 11’ ο Φράγκος μπήκε μέσα στην περιοχή με τον αμυντικό των φιλοξενούμενων,  να τον ανατρέπει και τον Διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.Την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών ανέλαβε ο Σταμάτης Καντιμοίρης ο οποίος έστειλε την μπάλα στην αριστερη πλευρά των διχτύων του  κάνοντας το 1-0 και δίνοντας το προβάδισμα απο νωρίς .
Η Ρόδος θα ξαναχτυπήσει σε 4' , αυτή την φορά με τον Φράγκο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Νέας Ιωνίας μετά απο σούτ του Σκαρλάτου  με πλασέ απο το ύψος του πέναλτυ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στα «ελάφια».
Και ενώ όλα έδειχναν πως το απόγευμα για την Ρόδο θα ήταν έυκολο, η Νέα Ιωνία, στην δεύτερη μόλις καλή της στιγμή στο παιχνίδι, θα καταφέρει να πετύχει το γκόλ και να μειώσει προσωρινά σε 2-1. Η χαλαρότητα αυτή συνεχίστηκε και στο  45’ μετά απο κάθετη μπαλιά και πλασέ έγινε το 2-2.

Στο δεύτερο μέρος, η Ρόδος μπήκε πιο ορεξάτη, είχε τα ηνία της αναμέτρησης, όμως ένα άσκοπο μαρκάρισμα του Κιλασίν  θα την αναγκάσει να μείνει με 10 παίκτες καθώς ο Διαιτητής τον απέβαλλε από το παιχνίδι με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ομάδας.
Έπειτα απο την αποβολή και των φιλοξενούμενων, η Ρόδος έδειχνε πως θέλει να πάρει το παιχνίδι, πίεζε ψηλά, ωστόσο μέχρι το τέλος της αναμέτρησης δεν κατάφερε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία της Νέας Ιωνίας, μένοντας εν τέλει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

 Ρόδος(Σάββας Ορφανίδης): Αρχοντάκης, Πατούχος, Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Καρπαθάκης(67′ Γκινής), Δανάς, Σότας(67′ Ορφανίδης), Σκαρλάτος, Φράγκος, Καταπόδης

Από το  xxsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου