6 Απρ 2011

Χανιά - Ρόδος 1-1

Παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου (περί τους 500) διεξήχθη το ματς της 28ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Football League 2 (Νότιος Όμιλος), ανάμεσα σε Α.Ο Χανίων και Ρόδο, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.
Πραγματοποιώντας μία ακόμη κακή εμφάνιση, την τρίτη συνεχόμενη μετά από τα παιχνίδια κόντρα σε Παναχαϊκή και ΠΑΟ Ρουφ, τα "ελάφια" απειλήθηκαν με ήττα μέχρι και το 94ο λεπτό. Έχοντας χάσει πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Μαραγκουδάκη, είδαν έναν παλιό... γνωστό, τον Βασίλη Πλουσή να δίνει προβάδισμα στην ομάδα των Χανίων στο 57'.
Η κακή αγωνιστική εικόνα των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό με το πάθος των γηπεδούχων για τη νίκη, έμοιαζαν λόγοι ικανοί να οδηγήσουν τη Ρόδο στην ήττα. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του αγώνα (94') ο Αλέκος Κακλαμάνος βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-1.

Μετά κόπων και βασάνων ξεκίνησε το παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν τα χρήματα για τη διαιτησία, πληρώνοντας τελικά το σχετικό αντίτιμο στις 4.01μ.μ.

Ρόδος: Ριγανάς, Σ. Καντιμοίρης (60' Σκαρλάτος), Ανωγειανάκης (76' Ευγενικός), Μπιμπίρης (76' Δανάς), Παπαδημήτρης, Κεφαλούκος, Μαραγκουδάκης, Γήτας, Τσιφλίδης, Γ. Καντιμοίρης 

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου