15 Μαρ 2011

Πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο

Δηλώσεις στην εκπομπή red sports με τον Γιάννη Κουμέντο έκανε ο προπονητής της Ρόδου Δ. Σπανός.
«Νομίζω ότι επειδή ξέρω εκ των έσω τα της  Παναχαϊκής, λόγω του ότι ήμουν εκεί προπονητής για επτά μήνες, δεν θα ήθελα να πω ότι παίζουμε με τον Κύριο  Κούγια όπως προείπατε,  αλλά με την ομάδα της Παναχαϊκής η οποία έχει ένα καλό ρόστερ και δεν θα ήθελα να αναμίξω τα τελευταία γεγονότα με τις κασέτες  στο ματς αυτό.  Το μόνο που ελπίζω από αυτά  τα γεγονότα, είναι να γίνει μια εξυγίανση του ποδοσφαίρου.
Το παιχνίδι είναι όντως πολύ σοβαρό αλλά δεν είναι το μόνο,  γιατί από τον Ασπρόπυργο ξεκινώντας, κάθε παιχνίδι είναι ματς της χρονιάς έτσι όπως έχει εξελιχθεί η βαθμολογία.
Θέλω να δώσουμε βάση ότι μέρα με την μέρα αυτή η ομάδα γίνεται καλύτερη, και πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι  αφού πιστεύω ότι αυτό το ματς θα κρίνει την 1Η με 2Η θέση της κούρσας του πρωταθλήματος.
Έχουμε την επιστροφή του Μαραγκουδάκη και πρέπει να εκτιμήσουμε και την κατάσταση το Κεφαλούκου, αφού στο ματς με τον Βύζα κατά την προθέρμανση, ένιωσε τράβηγμα στον δικέφαλο, του οποίου η εμπειρία του σε τέτοια παιχνίδια είναι καθοριστική και μακάρι να μην μας λείψει.
Για τον φίλαθλο κόσμο,  θα ήθελα να γίνει ο Δωδέκατος παίκτης  και πιστεύω στην φιλοσοφία ότι  η ομάδα πρέπει με τα αποτελέσματα να τον φέρει κοντά  και πιστεύω αυτή η ώρα έφτασε. Πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο να δει αυτά τα παιδιά, τα οποία έχουν δίψα να ανεβάσουν την ομάδα στην Β΄ Εθνική κατηγορία.»

Από το goal12.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου