3 Ιαν 2011

Τι έφταιξε κύριε Μαρτίνη και μείνατε μόνος;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων «Κακιά Σκάλα» με την οποία καλεί τον κύριο Μαρτίνη να αναλάβει τις ευθύνες του . 


«Με την ευκαιρία των ημερών θέλουμε να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία. Ας έρθουμε τώρα στα της Ρόδου, που δυστυχώς για όλους εμάς τους φίλους της ομάδας, η χρονιά δεν ξεκινάει καλά.
Ο σύλλογός μας, που είναι πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής, οδηγείται στο Πρωτοδικείο. Δυστυχώς, κάποιοι άνθρωποι στους οποίου πιστέψαμε και στηρίξαμε, με τις πράξεις τους πρόδωσαν εμάς και την ομάδα που λατρεύουμε.
Όταν ανέλαβε τον σύλλογο ο κύριος Μαρτίνης, είδαμε στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θα οδηγούσε την ομάδα μας στις πιο μεγάλες κατηγορίες και ειδικά μετά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε για να καταφέρει να την ανεβάσει μετά από 25 χρόνια στην Β Εθνική. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, αλλά μέχρι εκεί. Γιατί από εκείνο το σημείο και μετά ξεκινάει ο κατήφορος της ομάδας μας. Δικό σας κατόρθωμα είναι η άνοδος κύριε Μαρτίνη, όμως δικό σας κατόρθωμα είναι και η διάλυση του συλλόγου. Για την άνοδο νιώθετε περήφανος και μάγκας. Για την διάλυση πώς αισθάνεστε άραγε;
Λέτε συνέχεια ότι είστε μόνος. Όμως δεν ήσασταν μόνος όταν ξεκινήσατε. Μόνος μείνατε στην συνέχεια. Τι έφταιξε κύριε Μαρτίνη και μείνατε μόνος;
Ξεκινάει, λοιπόν, η φετινή αγωνιστική περίοδος και κάνετε μεταγραφές με στόχο την άνοδο. Η ομάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις και ξαφνικά την αφήνετε ακέφαλη, με παίκτες που έκαναν προπόνηση και δεν είχαν νερό να πιουν και έπρεπε να πάει η Κακιά Σκάλα να αγοράσει νερά. Δεν το χτυπάμε που βάλαμε εμείς το χέρι στην τσέπη. Σιγά το ποσό άλλωστε. Απλά το αναφέρουμε επειδή ρωτάτε συνεχώς που βρίσκεται η Κακιά Σκάλα και ο κόσμος. Εμείς ήμασταν εκεί όταν εσείς ρωτούσατε.
Ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια για να σωθεί η ομάδα, δημιουργήθηκε η Λέσχη Φίλων, μας φωνάξατε και ζητήσατε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να αποφευχθεί η διάλυση. Η Λέσχη Φίλων και η Κακιά Σκάλα ανταποκρίθηκαν. Εσείς;
Φωνάξατε τους ποδοσφαιριστές και τους είπατε πως ποτέ δεν αφήσατε την ομάδα μόνη και πως ήσασταν δίπλα τους. Τους ζητήσατε να κάνουν μία εβδομάδα υπομονή. Τους είπατε πως θα πληρωθούν, τους είπατε πως τα λεφτά υπάρχουν και πως απλά θέλατε να δείτε αν θα κινητοποιηθούν και οι υπόλοιποι παράγοντες. Τους είπατε πως αν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα, θα τα βάζατε εσείς. Τους δώσατε τον λόγο σας.
Τα χρήματα δεν μαζεύτηκαν και γνωρίζατε από την πρώτη στιγμή πως ήταν πολύ δύσκολο να μαζευτούν. Γιατί δώσατε τον λόγο σας από την στιγμή που δεν θα τον κρατούσατε; Γιατί δώσατε ψεύτικες ελπίδες στους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο;
Όταν τους καλέσατε στο ρεβεγιόν για να υποδεχθείτε τον καινούργιο χρόνο, ήρθαν άραγε οι παίκτες και ο προπονητής;
Άραγε, θα έχουμε ποδοσφαιριστές την Κυριακή για να παίξουν; Κι αν ναι, με τι ψυχολογία;
Εμείς σαν Κακιά Σκάλα προσπαθήσαμε, προσπαθούμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ομαδάρα μας και ξέρετε γιατί; Επειδή εμείς πιστεύουμε ακράδαντα πως η Ρόδος μπορεί να τα καταφέρει και να ανέβει ξανά κατηγορία. Κάτι που εσείς προφανώς δεν πιστεύετε, για να επιτρέπετε να συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν.
Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας, το προπονητικό τιμ και τους φροντιστές, οι οποίοι παρόλο που είναι απλήρωτοι μήνες, παραμένουν τόσο καιρό εκεί, αφοσιωμένοι στην δουλειά τους και έχοντας την ομάδα πρώτη. Φανταστείτε αν δεν είχαν τα τόσα προβλήματα τι θα έκαναν.
Αν θέλετε έστω και την τελευταία στιγμή να σώσετε το κύρος σας και την αξιοπρέπειά σας στα μάτια των φίλων της Ρόδου και να μην γραφτεί το όνομά σας στην ιστορία του συλλόγου με τον χειρότερο τρόπο, αναλογιστείτε και εκπληρώστε τις ευθύνες που έχετε αναλάβει μέχρι σήμερα και οι οποίες απορρέουν από την θέση στην οποία βρίσκεστε και βοηθήστε στην εξεύρεση λύσης.
Είναι αδιανόητο στην αξιοζήλευτη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η Ρόδος και που οι άλλες ομάδες της κατηγορίας την θεωρούν όνειρο θερινής νυκτός, να έχει τέτοια αντιμετώπιση από τους ηγετικούς παράγοντες της.
Περιμένουμε λοιπόν έστω και την τελευταία στιγμή να βρείτε την λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί (αλήθεια, κάποιοι σε μία δύσκολη στιγμή της ομάδας με άλλον πρόεδρο έλεγαν, πως είναι υποχρεωμένος ο τότε πρόεδρος να πληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του και την διαιτησία. Τώρα άραγε τι λένε;), για να μην πάνε χαμένοι οι αγώνες οι δικοί σας και των προηγούμενων διοικήσεων.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας… Διαφορετικά θα μείνετε στην ιστορία ως ο πρόεδρος του ίντερνετ, του περιβόητου… Μ.Κ. (είναι πραγματικά τεράστιο πρόβλημα για μία ομάδα η ύπαρξη ενός Μ.Κ. και του κάθε Μ.Κ. Τι να πουν και οι ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ δηλαδή…) και των δεκάδων ανακοινώσεων που με το ύφος τους και το περιεχόμενό τους εξέθεσαν και πρόσβαλαν πολλές φορές το όνομα και την ιστορία του αγαπημένου μας συλλόγου. Των ανακοινώσεων που έταζαν γήπεδα, προπονητικά κέντρα, καφετέριες και ανόδους στην Α Εθνική. Πόσο τραγικά αστεία μοιάζουν σήμερα όλα αυτά…
Τέλος, σαν Κακιά Σκάλα κάνουμε έκκληση στους επιφανείς παράγοντες του νησιού που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να τη δουν ψηλά, να έρθουν κοντά της και να βοηθήσουν.
Ο Σ. Φ. Ρ. «Κακιά Σκάλα»
Ο πρόεδρος
Μερκούρης Ανδρέας
Τα μέλη του Δ.Σ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου