21 Δεκ 2010

Eίμαι πολύ ευχαριστημένος

Δηλώσεις του Γιώργου Στράντζαλη για τον αγώνα με την Αγία Παρασκευή αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. 


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή: « Γνωρίζαμε εξ αρχής πως επρόκειτο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της. Από τις έμπειρες της κατηγορίας θα έλεγα και γι’ αυτό, ζητούμενο στην αναμέτρηση ήταν το αγωνιστικό πάθος. Οι παίκτες μου το είχαν από το 1ο, μέχρι και το 90ο λεπτό. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε 3 καλές προϋποθέσεις για γκολ, όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας.
Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα και την προσπάθεια των παιδιών και πιστεύω σε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια».
Για τις πρώτες 15 αγωνιστικές που «κλείνουν» το 2010: «Αναλογιζόμενος ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι πρωταθλήτρια χειμώνα, παρέα με την Παναχαϊκή, με 6 νίκες εντός έδρας και μία απώλεια με τα Χανιά, είμαι σαφώς ικανοποιημένος και πολύ ευχαριστημένος.
Το γεγονός ότι στα πρώτα παιχνίδια δεν ανταποκριθήκαμε ικανοποιητικά στις απαιτήσεις των αγώνων, πρέπει να μας προβληματίσει ώστε να βελτιώσουμε την απόδοση και την εικόνα μας στο υπόλοιπο μισό. Για να επιδιώξουμε το ντεμαράζ, έχοντας πλέον πλήρη εικόνα για κάθε αντίπαλο, πλην ενός. Στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια, αξίζει να σημειώσω, δείξαμε την αγωνιστική συμπεριφορά και τη φιλοσοφία που έπρεπε, προσπαθώντας για το καλύτερο και με γνώμονα τη νίκη».


Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου