6 Δεκ 2010

Νίκη αφιερωμένη στον Ψέλλα

Δηλώσεις του Γιώργου Στράντζαλη : "Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον Χρυσόστομο Ψέλλα. Έναν άνθρωπο που είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζει πάντα. Από την πρώτη μέρα, μέχρι σήμερα. Δικαιωματικά, η νίκη ανήκει στους ποδοσφαιριστές, που την περίμεναν εδώ και καιρό και την δικαιούνταν, αλλά και στον απλό κόσμο που μας πιστεύει. Είναι όμως ένα τρίποντο και τίποτα άλλο. Ο δρόμος είναι μακρύς. παραμένουμε προσγειωμένοι και ταπεινοί.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αντίπαλος στο πρώτο 20λεπτο ήταν δυνατός και προσπάθησε να μας πιέσει, βρίσκοντας ρυθμό. Βγάλαμε όμως αντιστάσεις και όσο περνούσε ο χρόνος, μέχρι το ημίχρονο, καταφέραμε να ισορροπήσουμε. Στο δεύτερο μέρος, μέσα από την εμπιστοσύνη που έβγαζε το παιχνίδι μας, επιλέξαμε να παίξουμε το αντίπαλο στην κόντρα, γνωρίζοντας ότι θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά για να μας πιέσει. Και δικαιωθήκαμε με δύο πολύ όμορφα γκολ και φυσικά τη νίκη. Ειδικότερα το δεύτερο γκολ, προήλθε από μία άψογη συνεργασία των ποδοσφαιριστών".

Δηλώσεις του Χρυσόστομου Ψέλλα : "Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα. Συγχαρητήρια για τη νίκη και για το γεγονός ότι έφτασαν την ομάδα στην πρώτη θέση, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε το τελευταίο διάστημα". 


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου