29 Σεπ 2010

Ξανά στην Β΄ Εθνική

 Συνέντευξη του Λάμπρου Κεφαλούκου. 

Μίλησε για την ομάδα της Χερσονήσου,τους στόχους της Ρόδου και για την επίμαχη φάση όπου η ομάδα της Κρήτης ζήτησε πέναλτι.
 
Για την Χερσόνησο: «Βασικά, αν εξαιρέσω κάποια παιδιά που τα γνωρίζω τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Η Χερσόνησος προσπάθησε αρκετά και θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που δεν θα κινδυνεύσει. Είναι ένα σύνολο όπου δεν ξεχωρίζουν παίκτες και αγαπούν περισσότερο την ομαδική δουλειά».
Για τους στόχους της Ρόδου: «Στόχος όλων μας είναι να βρεθεί η Ρόδος ξανά στην Β΄ Εθνική. Όσες ομάδες έρχονται εδώ «κλείνονται» και παίζουν όλοι οι παίκτες πίσω από την μπάλα. Η Ρόδος έχει τους παίκτες, τις προσωπικότητες και όλα όσα χρειάζονται ώστε η ομάδα να πάρει την άνοδο για την Β΄ Εθνική».
Για την φάση του πέναλτι: «Δεν είμαι σίγουρος αν είναι πέναλτι ή όχι. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο στην κρίση του διαιτητή αν θα το έδινε».
Για το πρωτάθλημα: «Πιστεύω ότι είναι χαμηλό το επίπεδο του πρωταθλήματος. Δεν νομίζω ότι έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής που στηρίζεται περισσότερο στην δύναμη».

Από το athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου