15 Σεπ 2010

Παιχνίδια σαν αυτά είναι τελικός για τον σύλλογο

 Δηλώσεις του Μάρκου Μαραγκουδάκη

Είναι ένα ντέρμπι του νησιού και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε. Είναι δύο ομάδες ποιοτικές που προέρχονται από καλά αποτελέσματα στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων. Σε αυτά τα παιχνίδια το πάθος και η δύναμη είναι αυτά που κρίνουν τον νικητή».
Για το αν η ομάδα του μετά τις μεταγραφές του καλοκαιριού συγκαταλέγεται στα φαβορί για την άνοδο στην Β’ Εθνική ο 28χρονος επεσήμανε: «Ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω στην Ρόδο ήταν η ενίσχυση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο. Έγιναν προσθήκες που θα βοηθήσουν πάρα πολύ στο στόχο. Θεωρώ ότι είμαστε ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Όπως πιστεύω ότι είναι και η Παναχαΐκή αλλά και ο Παναιγιάλειος».
Τέλος για το τι πρέπει να περιμένουν από τον Μάρκο Μαραγκουδάκη οι φίλοι της Ρόδου υπογράμμισε: «Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας, μέσα από την διάκριση της οποίας θα έρθει και η δική μου. Το πιο σημαντικό είναι να τα πηγαίνει καλά η ομάδα».

Πηγή golden3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου