3 Σεπ 2010

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ

Στο κεντρικό γήπεδο και στην ώρα διεξαγωγής του αγώνα (7,30) πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση των ελαφιών. Προς το τέλος υπήρξε ένα απρόοπτο με τον τραυματισμό του Σκαρλάτου η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί σήμερα όπου θα διεξαχθεί και η τελευταία προπόνηση που θα είναι σε χαλαρούς ρυθμούς.
Η ομάδα είναι πανέτοιμη για την αυριανή αναμέτρηση που είναι η πρώτη του κυπέλλου και η πρώτη επίσημη της σεζόν. Ο κόσμος στη πρεμιέρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία των παικτών και θα είναι αυτός που θα δώσει το έναυσμα για την πρώτη νίκη της Ρόδου.
Δηλώσεις σε κρητική ιστοσελίδα έκανε ο εκπρόσωπος της Γ εθνικής Χρήστος Ψέλλας καθώς αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της κατηγορίας και ιδιαίτερα των νησιών. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι τα έξοδα μετακινήσεων των ομάδων της Γ εθνικής θα καλυφθούν από τη διοργανώτρια αρχή παρά το ότι υπήρξαν και κάποιες ακραίες απόψεις του στιλ "δεν φταίμε εμείς που έχετε ομάδες στα νησιά" .Τέλος καλό όμως όλα καλά.
Επίσης αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας τονίζοντας ότι είναι ο πρωταθλητισμός και η άμεση επάνοδος της στη Β εθνική καθώς και ότι η Παναχαΐκή και το Αίγιο είναι οι άλλες δυο ομάδες που μαζί με τη Ρόδο θα κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου