8 Σεπ 2010

Σέντρα στις 5μ.μ την Κυριακή

Σέντρα στις 5 μ.μ την Κυριακή για το πρωτάθλημα της football league 2.
Η Ρόδος ρίχνετε στη μάχη του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Απόλλωνα της Αθήνας στο Δημοτικό Στάδιο σ ένα παιχνίδι που η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Μπροστά στο κοινό της η Ρόδος θα προσπαθήσει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από το τελευταίο παιχνίδι του κυπέλλου. Με παίχτες έμπειρους αλλά και με το νεανικό ενθουσιασμό που διαθέτει σαν ομάδα,ο Γιώργος Στράντζαλης είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό για μεγάλα πράγματα.Η football league 2 είναι πολύ μικρή κατηγορία για τη Ρόδο και η αξία των ποδοσφαιριστών πολύ μεγαλύτερη.
Στα αγωνιστικά ευχάριστα ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε ο Νίκος Σουμουλίδης αφού οι γιατροί διαβεβαίωσαν τον ποδοσφαιριστή πως δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό . Του συνέστησαν ξεκούραση καθιστώντας όμως αμφίβολη τη συμμετοχή του για τον αγώνα της Κυριακής.

1 σχόλιο:

  1. Φιλε Μιχαλη κριμα γιατι εσυ ασχωλησε με την ομαδα και προσφερεις υλικο ανταξιο για σχολια, αλλα εμεις χαμπαρι γιοκ, εκει να καυγαδιζουμε σαν τους κοκορες.... Για τον ΜΚ τον ΓΜ τον ΜΜ τον ΠΥΠΥραυλο
    Φορτσα μωρη Ελαφαρα αιντε Γιωργαρα θα πιασουν οι ευχες σου και οι λαμπαδες σου :))))
    Νικη και με το δεξι και στο πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή