28 Αυγ 2010

Ρόδος - ΑΟ Δικαίου 4-1

Καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, κυρίως από τα πλάγια, ήταν τα χαρακτηριστικά των "ελαφιών", με τον Μανίκα στο πρώτο μέρος, να είναι κίνδυνος διαρκείας για την αντίπαλη εστία. Κατά διαστήματα, η Ρόδος ξεδίπλωσε τις αρετές της στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και βαθμό ετοιμότητας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ναυπακτιακό.
Τα γκολ για τους "πράσινους" πετυχαν οι Μανίκας,Γήτας, Κακλαμάνος, Γ. Καντιμοίρης και για τον Α.Ο Δικαίου ο Μασάδο.
Η πρώτη φάση για τα ελάφια έγινε μετά από λάθος εκτίμηση του Γούλα που αφήνει την μπάλα για τον γκολκίπερ του, με τον Μανίκα να εποφελείται και με σουτ από κοντά, να σημειώνει το 1-0 για τη Ρόδο.
Στο 24' ο Μανίκας από τα δεξιά, "πατάει' περιοχή, "κόβει" την μπάλα στο πέναλτι και ο επερχόμενος Γήτας, δε δυσκολεύεται για το 2-0.

Στο 31' μετά από εκτέλεση φάουλ ο Μασάρα, νικάει τον Ριγανά για το 2-1
Στο 40' συρτή  σέντρα του Μανίκα από δεξιά, αμαρκάριστος ο Κακλαμάνος στην "καρδιά" της άμυνας, πλασέ στην κίνηση και 3-1.
Στο 61' τράβηγμα του Γούλα στον Ευγενικό εντός περιοχής και πέναλτι. Στην εκτέλεση ο Γ. Καντιμοίρης δεν αστοχεί και 4-1.


Ρόδος: Ριγανάς, Παπαδόπουλος, Μπιμπίρης, Ντάλλας, Λιόλιος, Κεφαλούκος, Γήτας, Μαραγκουδάκης, Ανωγειανάκης, Μανίκας, Κακλαμάνος
Έπαιξαν ακόμη: Σουμουλίδης(Τ), Κραβαρίτης (Τ), Δανάς, Σ. Καντιμοίρης, Γ. Καντιμοίρης, Τοπάλης, Γκέσιος, Σκαρλάτος, Καρπαθάκης, Παπαδόπουλος, Καραγιαννίδης, Ευγενικός, Τσιφλίδης.


Πηγή 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου