19 Αυγ 2010

Αναγ.Καρδίτσας - Ρόδος 2-1

Ακόμα μια καλή εμφάνιση για τα Ελάφια. Η Ρόδος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Κακλαμάνου στο 9' αλλά η Αναγέννηση ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Αθανασιάδη στο 17' ύστερα από συρτή σέντρα του Χατζηρίζου. Το τελικό 2-1 έκανε ο Σάββας στο 50' της αναμέτρησης.

Καρδίτσα (Τζο Παλατσίδης): Καρακώστα, Αγγελόπουλο, Κουρτεσιώτη, Δούκα, Θεοδοσιάδη, Βούκοβιτς, Τσάγγαρη, Χατζηρίζο, Μπιτέλη, Κόσουτιτς, Αθανασιάδη. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Πίτκας, Σάββας, Γεωργίου, Ντοριβάλ, Ζοσουέ, Δημόπουλος, Κούρκουλας, Ζάγκος, Καπράνας και ο 24χρονος Καραμανώλης που δοκιμάζεται για τη θέση του στόπερ.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Σουμουλίδης, Μπιμπίρης, Παπαδημήτρης, Καντιμοίρης Στ., Δανάς, Γήττας, Κεφαλούκος, Ανωγειαννάκης, Μαραγκουδάκης, Μανίκας, Κακλαμάνος. Στο β' μέρος ο έλληνας τεχνικός χρησιμοποίησε τους
Ρηγανά, Παπαδόπουλο Φ., Καραγιαννίδη, Σερέτη, Λιόλιο, Ντάλλα, Παπαδόπουλο ( υπό δοκιμή), Τσιφλίδη, , Συμεωνίδη (υπό δοκιμή, 60΄Ευγενικός), Κωσταντινίδη, Γ. Καντιμοίρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου