12 Αυγ 2010

Ρόδος - ΑΟ Λουκισίων 2-1

Η διαφορά επιπέδου και …κατηγορίας ανάμεσα στα «ελάφια» και τον ΑΟ Λουκισίων, ήταν εμφανής από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με την ομάδα του νησιού μας να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και μεταφράζει σχετικά γρήγορα την υπεροχή της σε γκολ.
Μόλις στο 14’, ο Μανίκας σέντραρε από τα αριστερά, ο Κακλαμάνος βγήκε νικητής στη «μάχη» των αιθέρων και με καρφωτή κεφαλιά, άνοιξε το σκορ.
Μοναδική στιγμή στην οποία τα «ελάφια» έδειξαν να απειλούνται από την ομάδα της Εύβοιας, ήταν στο 32’, με τον Σουμουλίδη να λέει «όχι» σε συρτό σουτ.
Τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από εξαιρετική ανάπτυξη και εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Μαραγκουδάκη και Λιόλιου, ο τελευταίος σέντραρε από τα αριστερά, ο Μανίκας προσποιήθηκε και ο επερχόμενος Ευγενικός, δεν δυσκολεύθηκε να «γράψει» το 2-0, πετυχαίνοντας γκολ σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά το φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών.
Αυτό, έμελλε να είναι και το σκορ του πρώτου μέρους, με τον Γιώργο Στράντζαλη να αλλάζει στην επανάληψη ολόκληρη την ενδεκάδα.
Στην επανάληψη, θέλοντας να κρατήσουν το σκορ σε …λογικά επίπεδα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι της Εύβοιας, πήγαν το ματς στη δύναμη. Η Ρόδος δεν έπεσε στην παγίδα, για να αποφύγει τους τραυματισμούς, και συνέχισε να …κάνει παιχνίδι.
Τα απρόοπτα πάντως δεν αποφεύχθηκαν, με τον Σερέτη να τραυματίζεται στο πρόσωπο και να αποχωρεί.
Η Ρόδος ήταν και πάλι καλύτερη του αντιπάλου της, που πάντως κατάφερε να μειώσει στο 80’, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Τα «ελάφια» δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές, με κορυφαία το πλασέ του Σκαρλάτου στο 80’, το οποίο όμως αποκρούστηκε στη γραμμή από τους αμυνόμενους.
Για τη Ρόδο αγωνίστηκαν:
Σύνθεση Α’ μέρους: Σουμουλίδης, Καραγιαννίδης, Παπαδημήτρης, Λιόλιος, Ντάλλας, Μαραγκουδάκης, Γήτας, Ευγενικός, Ανωγειανάκης, Κακλαμάνος, Μανίκας
Σύνθεση Β’ μέρους: Ριγανάς, Παπαδημήτρης, Σερέτης (53’ Σώτα), Σ. Καντιμοίρης, Δανάς, Κεφαλούκος, Τοπάλης, Γκέσιος, Σκαρλάτος, Γ. Καντιμοίρης, Τσιφλίδης.

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου