28 Ιουλ 2010

Η Ρόδος πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Ρόδο ο Ηλίας Μανίκας εξήγησε τους λόγους της απόφασής του να συνεχίσει την καριέρα του στα… Ελάφια. Ο 30χρονος επιθετικός τόνισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Ο Ηλίας Μανίκας αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον… έψησε για να πει το «Ναι» στη Ρόδο: «Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις με την Ρόδο και ο πρόεδρος αλλά και ο προπονητής έδειξαν ότι με ήθελαν πολύ. Με προσέγγισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου. Κατάλαβα ότι πρόκειται για σοβαρούς ανθρώπους και πως όσα μου είπαν τα πιστεύουν και είναι αληθινά. Ήταν επιθυμία μου εξ’ αρχής να αγωνιστώ σε μία ομάδα που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό». Όσο για τους στόχους της Ρόδου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μίλησε ξεκάθαρα: «Η Ρόδος πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει. Πρέπει να βρεθεί στις παραπάνω κατηγορίες. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να είναι στο πλευρό μας. Να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και ελπίζουμε το Μάιο να χαμογελάσουμε και να έχουμε πετύχει τους στόχου μας».

Από το golden3.gr

2 σχόλια:

  1. Καλημερα!
    «Η Ρόδος πρέπει να γυρίσει εκεί που ανήκει. Πρέπει να βρεθεί στις παραπάνω κατηγορίες...»

    ΠΡΕΠΕΙ!!!
    Ολοι μας αυτο θελουμε, και εμεις οι γεροι το ζηταμε να γινει, να το ξαναζησουμε!!!
    Αιντε ρε Ηλια, δειξε μας τον ηλιο, δειξε μας τον δρομο.
    Θεα Ροδος και κανενα αλλο προσκυνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή