2 Ιουλ 2010

Κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!
Αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα της Ρόδου για το νέο πρωτάθλημα και ήδη έχει περιληφθεί στις μακέτες για τις κάρτες διαρκείας που σύντομα θα κυκλοφορήσουν.
Οι κάρτες διαρκείας θα τιμώνται 80, 100, 200, 500 και 1000 ευρώ.
Η πρώτη κατηγορία των 80 ευρώ είναι για τα μέλη της Κακιάς Σκάλας και των Μυρμιδόνων από τις θύρες 4 και 5-6 του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου.
Η δεύτερη κατηγορία των 100 ευρώ απευθύνεται σε φίλους της ομάδας μας που θα έχουν θέσεις από τις θύρες 3 και 4.
Οι υπόλοιπες κατηγορίες είναι για τα δερμάτινα καθίσματα, για δεξιά και αριστερά των δερμάτινων θέσεων και στις υπόλοιπες της σκεπαστής εξέδρας.
Σημειώνεται πως οι κάρτες θα τεθούν σε κυκλοφορία εντός των προσεχών ημερών, πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας.
Για το Χορηγικό πρόγραμμα και για τις διαφημίσεις υπεύθυνος από την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ θα είναι φέτος ο κ. Φανούρης Ροδίτης.

ΠΑΕ Ρόδος

4 σχόλια:

  1. λογικες τιμες τωβν 80-100-200 αλλα ποιος θα δωσει 1000?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα 1000 ευρω φιλε μου ειναι για τα 52 δερματινα καθισματα και θα διατεθουν ειτε σε χορηγγους ειτε σε ανθρωπους που αγαπαν την αρρωστια μας και εχουν οικονομικη επιφανεια !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Support Your Local Team
    Την εποχή που διανύουμε ο κόσμος δεν υποστηρίζει συνήθως την ομάδα του τόπου του ή ταυτόχρονα με αυτή υποστηρίζει και μια ¨μεγαλύτερη¨ ομάδα . Αυτό συμβαίνει διότι αυτές προσφέρουν δήθεν θέαμα και αντιπροσωπεύουν την χώρα σε διάφορες ευρωπαϊκές διοργανώσεις όπως είναι το champions league και το << europa league >> ενώ η τοπική ομάδα να αγωνίζεται σε κατώτερες κατηγορίες με αποτέλεσμα την αθηνολατρεία και την αδιαφορία προς το τοπικό ποδόσφαιρο . Τις υποστηρίζει χωρίς να έχει απολύτως καμία σχέση με αυτή και την περιοχή από όπου ανήκει ο σύλλογος . Και μας οι πατεράδες μας πρώτα μας έμαθαν τον Ολυμπιακό , τον Παναθηναϊκό , την ΑΕΚ , τον ΠΑΟΚ κ.ο.κ. και μετά μάθαμε για την ΕΛΑΦΑΡΑ μας είτε τυχαία , είτε από τους γονείς μας κ.ο.κ. Οι κατηγορίες που έπαιζαν οι ομάδες του νησιού (ανάμεσα και η Ρόδος ) , η ποιότητα του ποδοσφαίρου , τα λαμόγια που διοικούσαν την ομάδα μας κι άλλα πολλά έκαναν τον λαό του νησιού να σταματήσει να ακολουθά το ελάφι και να υποστηρίζει την ομάδα . Αυτό όμως πρέπει να αναφέρουμε φυσικά δεν συμβαίνει μόνο στην δική μας περίπτωση αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα κι όχι μόνο , ακόμα και στην Ευρώπη το ίδιο γίνεται .

    Εμείς θα συνεχίσουμε να αγαπάμε το ελάφι μας , να υποστηρίζουμε , να ακολουθάμε , να προστατεύουμε την ομάδα μας και να αντιστεκόμαστε σε ότι βλάπτει το νησί μας και τον σύλλογο που μας εκφράζει γιατί για εμάς η Ρόδος δεν είναι μια απλή ομάδα , είναι ιδέα , είναι το νησί μας , είναι ο τόπος μας !

    Για μας το να υποστηρίζεις την ομάδα του τόπου σου είναι μαγικό . Είναι μαγικό γιατί άλλη γλύκα έχει να βάζει γκολ η ομάδα της περιοχής σου ή της πόλης σου , παρά η ομάδα μιας πόλης που βρίσκεται 250 χιλιόμετρα μακριά από σένα , είναι μαγικό να φοράς το κασκόλ της ομάδας της πόλης σου με τα χρώματα της , να φωνάζεις συνθήματα για την ομάδα της πόλης σου , ακόμα και να υπερασπιστείς με κάθε τρόπο την πόλη σου και την ομάδα της πόλης σου .

    ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ !


    http://kakiaskala.wordpress.com/2010/07/02/support-your-local-team/#comment-117

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1000 euro ta diarkeias? se afta ta pampalaia dermatina?xa00x0xx0xa0x0ax0 vale ladi kai ela vradi xaxaxaaxxa muchachos e

    ΑπάντησηΔιαγραφή