22 Ιουν 2010

Play off στη Γ' Εθνική ;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Άτυπη Γενική Συνέλευση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας , για την αντιμετώπιση των σοβαρότατων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν σε αυτή και για την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος αποφάσισαν όπως:
1. Να συγκροτηθεί Επιτροπή η οποία θα ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και τη Διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.
2. Να εισηγηθούν στη Γ.Σ. της Ένωσης τη θέσπιση των play offs μεταξύ του 2ου και 3ου κάθε ομίλου για την ανάδειξη μιας ομάδας που θα προβιβασθεί στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

6 σχόλια:

  1. Ανακοινωση:

    Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και προς απάντηση ορισμένων δημοσιευματων,οι ‘’ανυπαρκτοι’’ σας παραπέμπουν

    στο Πρωτοδικείο Ρόδου ,Αρ.Πρωτ.135/2003.



    ΄΄Σ.Φ.Ρ.ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ΄΄

    ΤΟ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 42 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. !!!! H ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΠΑNΤΗΣΗ ΠΟΤΕ !!!!!

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Η Ρόδος δεν χρειάζεται γνώμες και σχολιαστές που απώτερο στόχο έχουν άλλο από αυτόν που ενδιαφέρει την ομάδα μας και το ποδόσφαιρο.
    Η απόφαση μας είναι να μην δώσουμε άλλη απάντηση σε όσα αναφέρονται σε σημερινή έκδοση συγκεκριμένης εφημερίδας που ο ιδιοκτήτης της είναι γνωστός "φανατικός" άλλης ομάδας.
    Ο "Κηρυκισμός" δεν μας απασχολεί!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χ.ς.ΡΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΧΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καστανακη σκουπιδιαρη σκασε επιτελους ρεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 30 του μηνος σημερα! Για να δουμε θα βρεθει κανενας ...ορεξατος και χουβαρδας ας ειναι και την τελευταια στιγμη? Η στα παρακαλια και στους ορους εχουμε μεινει? Ελατε ντε και αναλαβετε ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ ΠΟΣΤΑ και βαλτε ευρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος ο Καστανακης ουτε Ροδιτης δεν πρεπει να ειναι με τετοιο επιθετο η κανω λαθος, και τι στο διαολο τον εχει πιασει με το να τρωγεται μαζι μας καλοκαιριατικα? Επειδη δεν την εχω την φυλλαδα εδω ποιος θελει να μου γραψει εν συντομια τι γραφει παλι ο Ζαφειριος ο Φιλολογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή