30 Ιουν 2010

Στη Νάουσα τα ελάφια

Στο ξενοδοχείο "ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ" που βρίσκεται στην καταπληκτική τοποθεσία Άγιος Παύλος Νάουσας (Κουτσούφλιανη, είναι το παραδοσιακό της όνομα), σε υψόμετρο 1.269 μέτρα και 2 χιλιόμετρα από το χιονοδρομικό κέντρο "Τρία-Πέντε Πηγάδια" του Βερμίου, θα καταλύσει η Ρόδος φέτος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της από την 7η Αυγούστου για δεκατέσσερις ημέρες.
Το ξενοδοχείο Αχίλλειον διαθέτει 3 γήπεδα ποδοσφαίρου, Σάουνα, υδρομασάζ, spa, γυμναστήριο, εστιατόριο, μπαρ και παιδότοπο.
Ήδη έχει ξεκινήσει η προεργασία και σε τακτά χρονικά διαστήματα θα γίνονται ανακοινώσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, αρχής γενομένης φυσικά από την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε θέσεις όσων έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν.

ΠΑΕ Ρόδος

6 σχόλια:

  1. Αλλαξαν ημερομηνια για τη προετοιμασια για τις 7 Αυγουστου.Καλη αρχη να εχουμε!!!
    Παντως μεχρι και παιδοτοπο εχουν οι εγκαταστασεις.
    Απο εβδομαδα θα μαθαινουμε και τους καινουργιους παικτες.
    Καμμια εκπληξη? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://rodosfc.blogspot.com/
    Το μπλοκ της ομάδας άνοιξε ξανά! Επισκεφθείτε το!

    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalo mina se ola ta elafia.h proetoimasia ksekinaei kanonika stis 19 tou mina.to deutero stadio tha ginei sth naousa ton augousto.
    twra tha doume tis metagrafes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλο μηνα σε ολους μας και καλη συνεχεια να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλο μηνα σε ολους και καλη επιστροφη στα σαλονια αμεσα.ελπιζω να κοιτανε οι μεγαλοι μας και για κοουτς ΑΛΛΟΙΩΣ!!!! ο δικος μας ο ανθρωπος
    προπονητης ΕΙΝΑΙ δεν ειναι ΚΟΟΥΤΣ ρε παιδια.ΜΠΑΜ κανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδια θα ηθελα να ακουσω την γνω,η σας για τις μεταγγραφες εφοσον μπορουμε να εχουμε μονο 3 ξενους στο ροστερ για του χρονου πρεπει να δουμε αν θα κρατησουμε καποιον απο φετος εγω προσωπικα προτιμω τον λουτσιανο ενω θα θελα να κρατησουμε και κακλαμανο και να επιστρεψει ο Λιοσατος δηλαδη η ομαδα να στηριχθει σε νεους παικτες περαν 7-8 εμπειρων

    rodoskaideneimaikala

    ΑπάντησηΔιαγραφή