8 Ιουν 2010

Όλοι στο γήπεδο να υποστηρίξουμε την ομάδα μας

Η Ρόδος αύριο δίνει το τελευταίο παιχνίδι για τα Play Out στο Δημοτικό Στάδιο στις 17.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Ιωνικό. Η ομάδα μας θέλει την νίκη για λόγους γοήτρου και βαθμολογικούς. Οι φίλαθλοι πρέπει να δώσουμε για ακόμα μια φορά βροντερό παρόν , να υποστηρίξουμε την ομάδα μας και να την χειροκροτήσουμε. Όλη την χρονιά ήμασταν όλοι μαζί (Διοίκηση, Προπονητές, Παίκτες, Σύνδεσμοι, Φίλαθλοι) μια οικογένεια , έτσι πρέπει να ήμαστε και αύριο. Γιατί η αγάπη μας για την Ρόδο δεν είναι για μια χρονιά αλλά για πάντα.

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ http://www.sport-fm.gr/article/277124
    είναι η αντικανονική συμμετοχή του Ρομπίνιο, ο οποίος –όπως ισχυρίζονται στην επίδικη καταγγελία- είχε συμπληρώσει κάρτες και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναλυτικά η κλήση της Δόξας σε απολογία:

    «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’-Γ’ Εθνικής Κατηγορίας κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 10/6/2010 και ώρα 11:00 την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 898/8-6-2010 ένσταση της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για την κατά τα διαλαμβανόμενα σε αυτήν αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή ROBSON PEREIRA DE ANDRADE στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ, ο οποίος διεξήχθη στις 6-6-2010.
    Επί παραβάσει των άρθρων 1, 3, 5, 7, 9 του Πειθαρχικού Κώδικα και 23 του Κ.Α.Π.».

    ΑπάντησηΔιαγραφή