21 Μαΐ 2010

Ανακοίνωση Σ.Φ.Ρ. ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ!

Η ομάδα μας μετά από 25 χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' ΕΘΝΙΚΗΣ και το τέλος της κανονικής διαδικασίας του μας βρήκε στην 16η θέση της βαθμολογίας . Μια θέση που δεν μας βρίσκει ικανοποιημένους . Μια θέση που οφείλεται σε πολλούς παράγοντες , αγωνιστικούς και εξωαγωνιστικούς . Μια θέση που όμως μας δίνει το δικαίωμα μέσα από την διαδικασία των play out να διεκδικήσουμε την παραμονή μας σε αυτή την κατηγορία που είτε μας αρέσει είτε όχι μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε ποδοσφαιρικό παρόν και μέλλον .Τώρα δεν είναι η ώρα της κριτικής .Τώρα σκέψεις και απόψεις για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας πρέπει να μπουν στην άκρη του μυαλού μας. Τώρα είναι η ώρα της κρίσης . Τώρα είναι η ώρα που πρέπει όλοι μαζί να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας . Τώρα είναι η ώρα που όλοι,με όλες τις δυνάμεις μας θα πρέπει να οδηγήσουμε την ομάδα στο στόχο της που ίσως είναι δύσκολο αλλά αν κάνουμε αυτό που πρέπει ο καθένας πραγματοποιήσιμος . Έξι αγώνες που ίσως είναι το κριτήριο για το ποδοσφαιρικό μέλλον της ομάδας μας . Έξι τελικοί που είναι ίσως το φιλί της ζωής .Τρεις απ' αυτούς είναι στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ της πόλης μας που πρέπει να ξεχειλίζει από πάθος και δύναμη.
Την ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΜΑΙΟΥ στις 05:30 το απόγευμα ο πρώτος από αυτούς με αντίπαλο την Δόξα Δράμας . Καλούμε τον κόσμο με την παρουσία του να δείξει ότι το αφεντικό του αγώνα είμαστε εμείς . Καταφέραμε να μεταφερθούμε 3500 κόσμος στην Νέα Σμύρνη για το μπαράζ . Ας κάνουμε λοιπόν επιτέλους το ΔΗΜΟΤΙΚΟ μας ΣΤΑΔΙΟ την Κυριακή "ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ"
ΑΣ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
ΡΟΔΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ά ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.

5 σχόλια:

  1. Άντε πάμε όλοι μαζί . Να ζήσουμε ξανά αξέχαστες στιγμές. Forza Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.
    ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΑΦΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βαλε ρε Μιχαλη τα βιντεο με την ομαδα που μας εκανε περιφανους και μας εδειξε τον δρομο.., βαλε να δουνε πως ετρεχαν οι παικτες με 3,60 δρχ.
    Αλλες εποχες τοτε ναι.., αλλα το ΕΛΑΦΙ ΩΜΩΣ δεν αλαξε.

    Ειπαμε οτι θα αφησουμε στην ακρη τις γκρινιες και τα λαθη.
    Ορθιο λοιπον το κεφαλι και τρεχατε, τρεχατε ρεεεε.
    Καντε το και εχετε να δειτε θαυματα και ραματα απο ολους μας, απο ολο το νησι.
    Γιατι εδω στην Ροδο μια ειναι η αγαπητη και ΛΑΙΚΗ ομαδα , Η ΡΟΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή