26 Μαΐ 2010

Ιωνικός - Ρόδος 1-1

Πέρα από την ατυχία που σε δύο παιχνίδια μας γυρνάει την πλάτη και την Κυριακή και σήμερα βλέπουμε την ομάδα μας να παίζει ποδόσφαιρο ,να κάνει ευκαιρίες , να παίζει με αποφασιστικότητα και να έχει παίκτες που τα δίνουν όλα για την ομάδα.
Σχετικά με το παιχνίδι , τα ελάφια μπήκαν αναγνωριστικά στα πρώτα 15' και από εκεί και πέρα ανέβασαν το ρυθμό τους , έλεγξαν το παιχνίδι και στο 29' ήρθε και η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Luziano να εκτελεί φάουλ και ο Pripou έκανε το μονοκόμματο σουτ μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 33’ ο Laztic μπήκε στην περιοχή με καλές προϋποθέσεις και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόδος μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να εκμεταλλευτή τις αντεπιθέσεις και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο , στο 61’ ο Luziano που ήταν μόνος μέσα στην περιοχή αλλά πλάγια καθυστέρησε να σεντράρει για τον Lazetic και τον Καντιμοίρη που ήταν μόνοι τους ,η μπάλα πέρασε άουτ και έτσι χάθηκε μια σημαντική ευκαιρία .Το γκολ δεν άργησε να έρθει στο 74’ ο Lazetic έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πελέκης με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας πέτυχε το 0 – 1.
Στα επόμενα λεπτά τα ελάφια κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν δύο καλές ευκαιρίες με τον Luciano σε δύο καταπληκτικά σουτ η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ιωνικού.
Και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού πάλι από στημένη φάση έγινε το 1-1 στο 88'.

ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Γ. Καντιμοίρης (71’ Zilvan), Pripou, Μπιμπίρης, Δανάς, Πελέκης, Παπαδημήτρης, Irala, Luziano(94' Αγγελόπουλος), Lazetic (91’ Κακλαμάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου