23 Μαΐ 2010

Ρόδος - Δόξα Δράμας 1-1

Μετά από ένα αναγνωριστικό δεκάλεπτο και για τις δύο ομάδες η πρώτη ευκαιρία ήρθε για την Ρόδο στο 11' μετά από σουτ του Πελέκη η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι , στην επαναφορά της μπάλας ο Lazetic υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιτ . Στο 36' λεπτό ο Lazetic επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Τα ελάφια πίεσαν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να μπορέσουν να ανοίξουν το σκορ.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48' σε σέντρα στο Στ.Καντιμοίρη η μπάλα σταμάτησε σε χέρι παίκτη της Δόξας και ο διαιτητής υπέδειξε το σημείο του πέναλτι.
Ο Στ. Καντιμοίρης ανέλαβε να το εκτελέσει και ευστοχώντας έγραψε το 1-0.
Η Ρόδος έχασε σημαντικές ευκαιρίες βγαίνοντας συνέχεια στην κόντρα , αλλά όταν δεν καθαρίζεις το παιχνίδι έρχεται το μοιραίο . Στο 95' σε μια αδράνεια της άμυνας έγινε το 1-1.
Να σημειώσουμε ότι το γκολ της Δόξας υπάρχει οφ σάιτ του επιθετικού της και ότι ο τέταρτος Διαιτητής είχε δείξει 4' καθυστερήσεων και το γκολ μπήκε στο 5'.

Ρόδος : Παναγιωτόπουλος, Μπιμπίρης, Πελέκης (90+1' Σωτήρχος), Στ. Καντιμοίρης, Δανάς, Παπαδημήτρης, Πρίπου, Ιραλα, Κακλαμάνος, Lazetic, Zilvan (42' Luziano).

1 σχόλιο: