24 Απρ 2010

Nα παρουσιαστούμε δυνατοί και παθιασμένοι

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Βεργώνη .
Δήλωσε για το ματς που ακολουθεί με την Ηλιούπολη: «Εδώ που φτάσαμε, μας ενδιαφέρει μόνο το τρίποντο. Έμειναν 4 πολύ δύσκολα παιχνίδια, όπως είναι όλα τα ματς στην Κατηγορία και αν θέλουμε να δούμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, μακριά από τις θέσεις των πλέι άουτ ή με καλό συντελεστή σε μία από αυτές, πρέπει να ξορκίσουμε την κακοδαιμονία των εκτός έδρας αγώνων. Έχουμε καταλάβει που βρισκόμαστε και δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια. Πρέπει να τα κάνουμε πράξεις. Η Ηλιούπολη διαθέτει ένα σύνολο που στηρίζεται στη δύναμη και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προσέθεσε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν άλλαξε ιδιαίτερα η αγωνιστική συμπεριφορά. Πηγαίνει τα παιχνίδια στη δύναμη και καλούμαστε να παρουσιαστούμε το ίδιο και ακόμη περισσότερο δυνατοί και παθιασμένοι».
Αναφορικά με τα κακά αποτελέσματα εκτός έδρας: « Δεν είναι η κατάλληλη ώρα να αναλύσουμε το γιατί και το πώς μεταμορφώνεται η ομάδα από τα εντός, στα εκτός έδρας παιχνίδια. Νομίζω πως οφείλεται κυρίως στην ψυχολογία, όμως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε, είναι να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, να τα ξεχάσουμε όλα και να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι. Αξία έχουν οι 3 βαθμοί πλέον και όχι οι εντυπώσεις».



Για την κατάστασή ετοιμότητας του μετά τον τραυματισμό του «Είμαι καλά τώρα. Δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Από τη στιγμή που προπονήθηκα κανονικά, βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή μου, έτοιμος να προσφέρω».
Για το μέλλον του στην ομάδα: «Προς το παρόν, κοιτάω τα ματς που μένουν και να πετύχουμε τον στόχο μας. Όταν με το καλό θα έχει γίνει πράξη, τότε θα δούμε για τα υπόλοιπα. Το σίγουρο είναι πως είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, περνάω καλά στο νησί και η Ρόδος θα έχει τον πρώτο λόγο, ό,τι κι αν γίνει».
Για το πέρασμά του από τη Λάρισα: «Είχα μια μεγάλη ευκαιρία, όμως για ό,τι έγινε, έπαιξαν πολλά το ρόλο τους. Σίγουρα, φταίω και εγώ, όμως την πρώτη μου χρονιά στη Λάρισα, είχα αρκετούς τραυματισμούς και τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Χρειάζεται και τύχη για να φτάσεις ψηλότερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αναλαμβάνω το μέγεθος της δικής μου ευθύνης. Όπως και αν έχει, δεν έχω κάνει λάθος στις επιλογές μου και αυτό με ικανοποιεί».
Τέλος, μίλησε για τον καλό του φίλο Θωμά Μπιμπίρη: «Το κλίμα στην ομάδα και χαρακτήρες των παιδιών, είναι τέτοια που όλοι έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας. Με τον Μπιμπίρη, ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο στην Εθνική Νέων και είναι λογικό να είμαστε πιο κοντά. Η παρέα ωστόσο έχει μεγαλώσει αρκετά και οι σχέσεις με όλους, είναι εξαιρετικές».
Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου