18 Απρ 2010

Ρόδος - Παναιτωλικός 1-0

Ένα πολύ καλό στο πρώτο εικοσάλεπτο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ και ένα κακό στα υπόλοιπα 25 λεπτά με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το ρυθμό τους.Στο 13’ Ο Δανάς επιχείρησε έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού δυνατό σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί κάθετο δοκάρι.Στο 20’ Σουτ του Κακλαμάνου η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Στο 40’ Κεφαλιά του Βεργώνη μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
Η Ρόδος σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε μεγαλύτερη διάθεση στο να πετύχει αυτή το γκολ , απείλησε στο 76’ με κεραυνό του Μπιμπίρη και εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα σε κόρνερ και στο 83’ κόρνερ του Βιγιάρ κεφαλιά του Ζιλβάν η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα , στο 86' ο Κακλαμάνος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Μπαμπανιώτη, έκανε την πάσα στο Villar και ο επιθετικός της Ρόδου με πλασέ σε κενή εστία έδωσε το προβάδισμα.

ΡΟΔΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Δανάς, Πελέκης, Στ. Καντιμοίρης, Pripou (78’ Villar), Στεργαλάς (51’ Κόντης), Βεργώνης, Luciano (74’ Zilvan), Μπιμπίρης, Αθανασιάδης, Κακλαμάνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου