2 Μαρ 2010

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, όλοι μαζί θα καταφέρουμε τον στόχο.

"Με αφορμή την χτεσινή παρωδία για την οποία είδε και σχολίασε όλη η Ελλάδα, η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος συνεδρίασε εκτάκτως και ελήφθησαν διάφορες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων να διαμαρτυρηθεί εντόνως προς την ΚΕΔ για την απαράδεκτη, άδικη, μεροληπτική και σφαγιαστική χτεσινή διαιτησία.

Ακόμη, καταγγέλλει σε όλο τον φίλαθλο κόσμο την ανήκουστη και προσβλητική συμπεριφορά των οπαδών της αντίπαλης ομάδας που με τις ευλογίες της τριακονταμελούς (!) διοίκησης της, έδειξε περίτρανα και με αποδείξεις ποιοι δυναμιτίζουν και ποιοι ήθελαν να μετατρέψουν τον αγώνα σε ...ζούγκλα.

Οι επιδόσεις τους στην ...εναλλαγή των αποτελεσμάτων δεν βρήκε έδαφος με την ομάδα μας και ουσιαστικά τους οδήγησε σε άλλες ατραπούς. Το κλίμα δεν δυναμιτίστηκε από μας αλλά από τα καδρόνια και τους σιδηρολοστούς που εκτός γηπέδου είχαν προτάξει οι αντίπαλοι κάνοντας οδοφράγματα στην οδό Μεγάλου Κωνσταντίνου. Το κλίμα δεν δυναμιτίστηκε από μας - που αποδεχθήκαμε την αντίπαλη ομάδα, όπως όλες τις φιλοξενούμενες - αλλά από τους προκλητικούς υπό το βλέμμα και τα ώτα των τριάκοντα διοικούντων της.

Λυπούμαστε γιατί δεν μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο κοινό αίσθημα και στην τρανταχτή και μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων: Ζητούμε συγνώμη, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε αντιπάλους με άλλους τρόπους. Αν ο αγώνας παιζόταν έντεκα με έντεκα δεν υπήρχε ελπίδα να φύγουν νικητές και οι φίλοι μας θα ήταν ικανοποιημένοι.

Υποσχόμαστε όμως πως την χτεσινή άδικη ήττα θα την μετατρέψουμε σε πείσμα και πάθος για να σώσουμε την ομάδα μας. ME ΠΕΙΣΜΑ και ΠΑΘΟΣ έξω από τα παρασκήνια και τις ίντριγκες. ΣΩΤΗΡΙΑ της ομάδας μας έξω από συμμαχίες. Γι’ αυτά εμείς, βάζουμε στοίχημα!

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους της ΡΟΔΟΥ σε δυναμική επαγρύπνηση. Τους καλούμε να αγωνιστούν για την ομάδα τους. Τους καλούμε να έρθουν κοντά στην ομάδα. ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, όλοι μαζί θα καταφέρουμε τον στόχο. Δεν περισσεύει κανείς!"
.

ΠΑΕ Ρόδος.

1 σχόλιο: