4 Μαρ 2010

Με συνοπτικές διαδικασίες έκλεισε Μάουρερ


Τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αντώνη Μαρτίνη, για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ελαφιών», έδωσε πριν από λίγο ο Ράινερ Μάουρερ! Τα «ελάφια», αναγκαστικά και όχι για τους λόγους οι οποίοι έχουν αναφερθεί σε αρκετά Μ.Μ.Ε (π.χ, ήττα από Διαγόρα), αναγκάζονται να αποχαιρετήσουν έναν προπονητή που κατάφερε να ανεβάσει επίπεδο τη Ρόδο και να βάλει το λιθαράκι του για να κερδίσει η ομάδα των σεβασμό των αντιπάλων της στη Β’ Εθνική.
Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το προσωπικό πρόβλημα που τον αναγκάζει να αποχαιρετήσει το νησί μας, αλλά και την θέση του στην τεχνική ηγεσία της «πράσινης» ΠΑΕ.
Η αντίδραση των διοικούντων, ήταν άμεση και με συνοπτικές διαδικασίες, αφού βολιδοσκόπησαν και εξέτασαν προθέσεις και ονόματα, καταστάλαξαν στην καλύτερη δυνατή περίπτωση. Αυτή, του έμπειρου Ράινερ Μάουρερ.
Ο Γερμανός προπονητής, έδειξε θετικός στις πρώτες επαφές και σήμερα το απόγευμα, πραγματοποιώντας ταξίδι στη Ρόδο, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και έδωσε τα χέρια για το υπόλοιπο της σεζόν, με …όψιον ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.
Όσον αφορά στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, ο Ράινερ Μάουρερ θα είναι παρών στον Εύοσμο, αλλά δεν θα κοουτσάρει την ομάδα της Ρόδου, από τη στιγμή που δεν έχει συλλέξει ακόμα τις απαιτούμενες πληροφορίες για την αγωνιστική ετοιμότητα της πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών.
Το πιθανότερο σενάριο, λέει πως ο 50χρονος τεχνικός, θα βρεθεί στις εξέδρες και θα εμπλουτίσει τις σημειώσεις του για την νέα του ομάδα, παρακολουθώντας την να αγωνίζεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, κάτω από τις οδηγίες του Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Από το 12soccer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου